Yapı Kredi Bank Azerbaıjan'a Uluslararası Arenada İki Ödül Birden - Son Dakika
Güncel

Yapı Kredi Bank Azerbaıjan'a Uluslararası Arenada İki Ödül Birden

Global Banking and Finance Review tarafından Azerbaycan'ın En İyi Perakende Bankası ve En İyi Internet Bankacılığı Ürünü ödüllerine layık görüldü.

25.06.2015 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ödül ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Yapı Kredi Bank Azerbaijan Genel Müdürü Altan Şentürk;"Ödüller başarılarımızın birer ispatı niteliğinde.

Azerbaycan'da faaliyete başladığımız ilk günden bu yana müşteri odaklı yaklaşımımız ve yenilikçi anlayışımız kapsamında hizmetlerimize devam ediyoruz. Kredi kartları pazarında 100 bin'den fazla kartımız bulunuyor. 3000'den fazla POS cihazımızla sadakat programları arasında en geniş üye iş yeri ağına sahip olduğumuzu belirtmek isterim. 2013 sonunda kullanıma sunduğumuz Internet Bankacılığı hizmetimizden 25 bin'i aşkın müşterimiz yararlanıyor. Müşterilerimizin ve saygın kuruluşların takdirini kazanmak da bizi hem mutlu, hem de daha cok motive ediyor. Aldığımız bu ödüllerle bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da müşterilerimizin yanında olmaya, yenilikçi hizmetlerimizi geliştirmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yapı Kredi Bank Azerbaıjan'a Uluslararası Arenada İki Ödül Birden - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement