Yapı Kredi Portföy Ödüle Doymuyor - Son Dakika
Güncel

Yapı Kredi Portföy Ödüle Doymuyor

Yapı Kredi Portföy yine "Türkiye'nin En İyi Portföy Yönetim Şirketi" olarak seçildi. Bu defa portföy yönetimi alanındaki başarısı International Finance Magazine tarafından teyit edildi.

11.11.2014 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yapı Kredi Portföy, dünyanın önde gelen prestijli ve bağımsız yayın kuruluşlarından International Finance Magazine tarafından " Türkiye'nin En İyi Portföy Yönetim Şirketi" seçildi. Geçtiğimiz aylarda yine finans dünyasının önemli ve bağımsız yayın kuruluşları EMEA Finance Magazine ve World Finance Magazine tarafından "Türkiye'nin En İyi Portföy Yönetim Şirketi" olarak gösterilen Yapı Kredi Portföy'ün başarısı böylelikle bir kez daha uluslararası kurumlarca onaylanmış oldu.

Ödül ile ilgili değerlendirme yapan Yapı Kredi Portföy Genel Müdürü Emir Alpay, "Uluslararası kuruluşlar nezdinde devam eden başarılarımızla gurur duyuyoruz. Bu ödül ile uluslararası arenada prestij sahibi, bağımsız yayın kuruluşları tarafından layık görüldüğümüz 'Türkiye'nin En İyi Portföy Yönetimi Şirketi' ödüllerine üçüncüsünü eklemiş olduk" görüşlerinde bulundu. Alpay ayrıca, yakın dönemde Fitch Ratings tarafından yöneticisi oldukları dört yatırım fonu ve üç emeklilik fonuna verilen yüksek fon kalitesi notu ile Türkiye'de bir ilke daha imza attıklarını hatırlatarak, "Ödül portföyümüze eklediğimiz her yeni ödül ile kendimize amaç edindiğimiz portföy yönetiminde uluslararası standartlar yolunda önemli bir adım daha attığımızı düşünüyoruz" dedi.

Uluslararası derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings tarafından derecelendirilen ilk ve tek Türk portföy yönetim unvanına sahip Yapı Kredi Portföy, yatırım performansı, pazar payı, yönetilen portföy büyüklüğü, sektöründeki lider konumu, risk yönetimi ve yatırım süreçlerindeki başarısı gibi çeşitli kriterlere göre değerlendirilerek ödüle hak kazandı. Yapı Kredi Portföy'e Fitch Ratings tarafından verilen ve global standartlardaki en yüksek derece olan Highest Standards notu bu yıl bir kez daha Fitch Ratings tarafından teyit edilmişti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yapı Kredi Portföy Ödüle Doymuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement