Yaralı Zabıtalara Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Yaralı Zabıtalara Ziyaret

Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ve ilçe belediye zabıta müdürlüklerinden oluşan "Ankara Zabıta Koordinasyon Kurulu üyeleri”, Çankaya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde çalışan ve geçtiğimiz günlerde seyyar satıcıların tornavidalı saldırısına uğrayan iki zabıtayı hastanede ziyaret etti.

23.06.2015 13:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ve ilçe belediye zabıta müdürlüklerinden oluşan "Ankara Zabıta Koordinasyon Kurulu üyeleri", Çankaya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nde çalışan ve geçtiğimiz günlerde seyyar satıcıların tornavidalı saldırısına uğrayan iki zabıtayı hastanede ziyaret etti.

İbni-İ Sina ve Numune Hastanesi'ndeki ziyarete, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı ve aynı zamanda Ankara Zabıta Koordinasyon Kurulu Başkanı olan Abdurrahman Karabudak ile Zabıta Koordinasyon Kurulu üyeleri katıldı.

Başkan Abdurrahman Karabudak, geçtiğimiz günlerde Süleyman Sırrı Sokak, Sosyal Güvenlik Kurumu binası önündeki seyyar satıcılara müdahale için giden Çankaya Belediyesi'nden 2 zabıtanın gerekli uyarıları yaptığını, ancak seyyar satıcıların tornavidalı şiddetine maruz kaldığını belirtti. Karabudak, olayda zabıta görevlisi Rahmi Serin'in sol omzundan, Hıdır Sefer'in ise sırtından tornavidayla yaralandığını kaydederek, "Yaralanan 2 zabıta görevlisi, acilen İbn-i Sina Hastanesi ve Ankara Numune Hastanesi'ne götürülerek gerekli müdahaleler yapıldı" dedi.

"MÜCADELEMİZ KARARLILIKLA DEVAM EDECEK"

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Abdurrahman Karabudak, ziyaretlerde hunharca saldırıyı kınayarak, daha yaşanabilir bir kent yaşamı için kayıt dışı ekonomiyle mücadelenin, şartlar ne olursa olsun kanunlar çerçevesinde yılmadan sürdürüleceğini belirtti. Yaralı arkadaşlarının sürekli yanında olacaklarını belirten Karabudak, bu gibi olumsuzlukların kaynaklandığı yasal boşluklar ve yetersizlikler için mevzuat çalışmalarını Zabıta Koordinasyon Kurulu ve komisyonlar olarak sürdüreceklerini söyledi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yaralı Zabıtalara Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement