Yardım Paketlerinde Duygulandıran Mektuplar - Son Dakika
Güncel

Yardım Paketlerinde Duygulandıran Mektuplar

İstanbul'da yaşayan bir grup hayırsever tarafından Siirt'teki bir okula gönderilen yardım paketlerinden çıkan sevgi dolu mektuplar, öğrencileri duygulandırdı.

15.04.2016 17:09

İstanbul'da yaşayan bir grup hayırsever tarafından Siirt'teki bir okula gönderilen yardım paketlerinden çıkan sevgi dolu mektuplar, öğrencileri duygulandırdı.

Hayırseverlerce gönderilen yardım paketleri, Baykan ilçesine bağlı Veysel Karani beldesindeki Veysel Karani İlkokulunda düzenlenen törenle öğrencilere teslim edildi.

Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey, yardım paketlerinin öğrencilere dağıtılmasının ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, İstanbul'da yaşayan bir grup hayırseverin gönderdiği yardım paketleriyle 250 öğrencinin giyim ve kırtasiye ihtiyaçlarının karşılandığını söyledi.

Bölgenin sosyo-kültürel ve ekonomik olarak çok ciddi yatırımlara ve yardımlara ihtiyacı olduğunu savunan Kocabey, şöyle dedi:

"İstanbul'daki hayırsever vatandaşlarımız bu konuda çok hassaslar. Daha önce de bir köy okulumuzun ihtiyaçlarını karşılamışlardı. Öğrencilerimize gönderdikleri yardımları bizzat kendimiz teslim ettik. Bu yardım paketleri çok güzel, çok değerli ve öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde hazırlanmış."

Duygulandıran mektuplar

Hayırseverlerin yolladığı yardım paketlerine birer mektup bıraktıklarını aktaran Kocabey, örnek davranışlarından dolayı kendilerine teşekkür etti.

Kocabey, "Yardım paketlerini açtığımızda hayırsever vatandaşlarımızın içlerinde kendi duygularını ifade eden mektuplar gördük. Bunlar da bizi duygulandırdı. Çocuklarımıza birtakım mesajlar yazmışlar. Çocuklarımızla bu mesajları okuduk ve paylaştık. İnşallah bu gönül köprüleri bu şekilde devam eder." diye konuştu.

"Yardımlarla beraber sevgilerini de göndermişler"

Okul Müdürü Vahap Gülmez de yardım paketlerinin öğrencilerin ad, yaş ve cinsiyetine göre özel olarak hazırlandığını belirtti.

Hayırseverlerin sadece yardım göndermediğini dile getiren Gülmez, şunları söyledi:

"Bu yardımlarla beraber sevgilerini de göndermişler. Sevgilerini kaleme alıp güzel duygular içeren notlar ve mektuplar da bırakmışlar. Bu notlarda cep telefonu numaraları da yer alıyor. Öğrencilerimizin başka ihtiyaçları olduğunda onlara ulaşmaları için bu cep telefonu numaralarını göndermişler. Bu da ayrı bir uygulama ve çok özel bir düşünce. Hayırseverlere ayrı ayrı çok teşekkür ediyoruz."

Öğrenci Hamza Genç de tanımadıkları insanlardan aldıkları yardımdan dolayı çok mutlu olduklarını belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yardım Paketlerinde Duygulandıran Mektuplar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement