Yaşar, Dersimliler ile Buluştu - Son Dakika
Güncel

Yaşar, Dersimliler ile Buluştu

CHP Yenimahalle Belediye Başkan Adayı ve mevcut Başkan Fethi Yaşar, Ankara Dersimliler Derneği'nin düzenlediği dayanışma, yardımlaşma, birlik ve beraberlik yemeğine katıldı.

12.03.2014 11:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Yenimahalle Belediye Başkan Adayı ve mevcut Başkan Fethi Yaşar, Ankara Dersimliler Derneği'nin düzenlediği dayanışma, yardımlaşma, birlik ve beraberlik yemeğine katıldı.

Yaşar'ın yanı sıra geceye CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ali Buçan, CHP Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, CHP Çankaya Belediye Başkan Adayı Alper Taşdelen, CHP Çankaya İlçe Başkanı Mehmet Perçin, Dernek Başkanı Yaşar Kılavuz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yaşar'ın çalışmalarından ve derneğe olan katkılarından duydukları memnuniyeti dile getiren Dersimliler, Yaşar'a teşekkür plaketi takdim etti. Gecede Yaşar, "30 Mart'ta seçimlere gidiyoruz ve hepimizin görevi, bu seçimlerde birlik ve beraberlik içerisinde olmak. İnsan haklarına saygılı, saydam bir gelir dağılımını gerçekleştirecek bir iktidarı başa getirmeliyiz. Bunun için 30 Mart'ta sen, ben kavgasını bir kenara bırakıp yürek yüreğe omuz omuza sandığa gitmeliyiz" dedi.

Yaşar'ın yanı sıra Taşdelen, Tanık ve Perçin de teşekkür plaketine layık görüldü. Plaketini almak için sahneye çıkan Taşdelen, "Biz Dersim'in, direnişin adı olduğunu biliyoruz. Bizim belediyeciliğimiz Munzur gibi tertemiz olacak, Dersim'in çiçekleri gibi tertemiz olacak. 928 bin Çankayalıyı kucaklayacağımız bir belediye anlayışıyla din, dil, ırk gözetmeden herkese eşit hizmet götüreceğiz" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Yaşar, Dersimliler ile Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement