Yaşlılar Haftası Havza'da Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Yaşlılar Haftası Havza'da Kutlandı

Yaşlılar Haftası Havza\'da Kutlandı

Samsun'un Havza ilçesinde, Havza Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünde 18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle program düzenlendi.

22.03.2014 10:06  Güncelleme: 10:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'un Havza ilçesinde, Havza Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü'nde "18-24 Mart Yaşlılar Haftası" nedeniyle program düzenlendi.

Programa Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Adem Tol, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Başara, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdür Yardımcısı Yüksel Kıyak, Samsun Huzurevi Müdür Yardımcısı Fatih Şengönül, Ladik Huzurevi Müdürü Hakan Zeren, huzurevi sakinleri ve vatandaşlar katıldı.

Geceye ilk olarak Kur'an-ı Kerim okunması ile başlandı, daha sonra gecenin anlam ve önemini belirten konuşmayı Havza Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Nusrat Yılmaz yaptı. Yılmaz, "Biz, yaşlılarımıza mutlu bir yaşam sağlamak, onlara yalnızlıklarını hissettirmemek amacı içerisindeyiz. Devlet her türlü imkanı seferber etmiştir. Elden geldiği kadar bu hizmetin kalitesini arttırmak gayreti içerisindeyiz. Bu hizmetlere sadece devletin değil, vatandaşlarımızın da katkı vermesi gerekir" dedi.

Konuşmanın ardından İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin hazırladığı Çanakkale isimli oyun sahnelendi. Gecenin eğlence bölümünde ise huzurevi sakinlerinin oluşturduğu grup şarkılar seslendirdi. Programın son bölümünde ise yerel sanatçılar sahneye çıktı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yaşlılar Haftası Havza'da Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement