Yatağan'da Miras Kavgası, 1 Ölü - Son Dakika
Güncel

Yatağan'da Miras Kavgası, 1 Ölü

Yatağan\'da Miras Kavgası, 1 Ölü

Muğla'nın Yatağan İlçesi'nde yaşayan bir kadın, miras paylaşımı nedeniyle aralarında husumet bulunan, eşinin eniştesini av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

15.11.2015 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Yatağan İlçesi'nde yaşayan bir kadın, miras paylaşımı nedeniyle aralarında husumet bulunan, eşinin eniştesini av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

Olay bugün sabah saatlerinde Yatağan İlçesi, Bencik Mahallesi Dobulcek Mevkii'nde meydana geldi. Birgül B., zeytin toplamak için arazilerine gitmek üzere evden çıktığında, aralarında miras paylaşımı nedeniyle husumet bulunan eşi Yüksel B.'nin ablası Şengül Kaplan ve eniştesi Şakir Kaplan'la karşılaştı. Aralarında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Duvara çarparak başından yaralanan Birgül B. iddiaya göre  eşine ait av tüfeğiyle Şakir Kaplan'ı vurarak öldürdü. Birgül B. ise Yatağan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Evli ve iki çocuk babası Şakir Kaplan'ın cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı. Yatağan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yatağan'da Miras Kavgası, 1 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement