Yatağan'da Yangın Tatbikatı - Son Dakika
Yerel

Yatağan'da Yangın Tatbikatı

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı görevlileri, Yatağan Belediyesi çalışanlarına yangınla mücadele eğitimi verdi.

10.06.2015 17:25

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı görevlileri, Yatağan Belediyesi çalışanlarına yangınla mücadele eğitimi verdi.

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, tatbikat öncesi polislere yangın çeşitleri ve müdahale yöntemlerini anlattı.

Belediye binası bahçesinde yapılan yangın tatbikatına belediye personeli katıldı. İtfaiye görevlileri, yangına müdahalenin nasıl yapılacağını önce kendileri uygulamalı olarak gösterdi, ardından belediye çalışanları sırayla müdahale etti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Raşit Çöl, yaz sezonun başlaması ile meydana gelebilecek yangınlar konusunda vatandaşları ve personelleri bilgilendirmeye devam ettiklerini söyledi.

Yangın olaylarından sonra can ve mal kaybını en aza indirmek için bilgilendirme eğitimlerinin büyük önem arz ettiğini belirten Çöl, eğitimlerin önümüzdeki günlerde devam edeceğini dile getirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yatağan'da Yangın Tatbikatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement