Yatalak Yaşlı Adam Alevlerin Arasından Kurtarıldı - Son Dakika
Güncel

Yatalak Yaşlı Adam Alevlerin Arasından Kurtarıldı

Yatalak Yaşlı Adam Alevlerin Arasından Kurtarıldı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, tek başına yaşayan yaşlı ve yatalak adamın evi küle dönerken, alevlerin arasında diri diri yanmaktan komşularının yardımıyla kurtarıldı.

17.05.2015 12:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, tek başına yaşayan yaşlı ve yatalak adamın evi küle dönerken, alevlerin arasında diri diri yanmaktan komşularının yardımıyla kurtarıldı. Sabah saat 09.30 sıralarında Muammer Atilla Er (76) adlı adamın iki katlı müstakil evinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede evin her yanına yayılan ve yanı başındaki eve sıçrayan yangın sırasında yaşlı adamın feryatlarını duyan komşuları talihsiz adamı son anda kurtardı.

Zekibey mahallesi eski Köylü Pazarı yanındaki evde yıllar önce eşinin öldüğü öğrenilen 3 yetişkin çocuk sahibi Muammer Atilla Er, bir pikapla Ayvalık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede İHA muhabirine açıklama yapan Er, yangının nasıl çıktığını anlayamadığını ve alevlerin arasında kalınca sürüne sürüne balkona çıkabildiğini, balkondan da komşularının büyüyen alevlere aldırmadan kendisini gelip kurtardığını söyledi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Ayvalık İtfaiye Grup Amirliği ekipleri yangın sırasında çatının çökmesi nedeniyle bir faciadan kıl payı kurtuldu. Evde bulunan mutfak tüpünün alev alması itfaiye ekipleriyle, mahalle sakinlerine korku dolu anlar yaşattı. Ayvalık İtfaiye Grup Amirliği bünyesindeki beş arazöz, 1 KVK aracı ve çok sayıda itfaiye erinin müdahalesiyle yangın söndürüldü. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yatalak Yaşlı Adam Alevlerin Arasından Kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement