Yatılı Öğrenci Gömleğini Yıkamak İsterken Kendini Yaktı - Son Dakika
Güncel

Yatılı Öğrenci Gömleğini Yıkamak İsterken Kendini Yaktı

Yatılı Öğrenci Gömleğini Yıkamak İsterken Kendini Yaktı

Erzurum'un Hınıs ilçesindeki lisede yatılı okuyan 14 yaşındaki Ömür Yalçın, kirlenen gömleğinin yıkamak isterken yüzünü yaktı.

16.12.2014 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'un Hınıs ilçesindeki lisede yatılı okuyan 14 yaşındaki Ömür Yalçın, kirlenen gömleğinin yıkamak isterken yüzünü yaktı.

Hınıs Çok Programlı Anadolu Lisesi'nin birinci sınıfında eğitim gören Ömür Yalçın, bir hafta önce gömleğini yıkamak isterken kaza geçirdi. Lisenin yatılı bölümünde kalan Yalçın, yasak olmasına karşın elektrik prizini kullanmak için gizlice alt kata indi. Elektrikli su ısıtıcısında ısıttığı suyu yatakhanelerin bulunduğu kattaki lavaboya götürmek isteyen Yalçın, sessizce merdivenleri çıkarken dengesini kaybederek düştü. Düşme sırasındaki ısıtıcıda bulunan kaynar su yüzüne dökülen Ömür Yalçın, feryat ederek yardım istedi. Nöbetçi öğretmenler tarafından ambulansla Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Merkezine kaldırılan Yalçın, tedavi altına alındı. Yüzünün sol tarafı sarılan Ömür Yalçın'ın, kısa bir süre sonra okula başlayacağı ancak yüzündeki izlerin kaybolması için zamana ihtiyacı olduğu bildirildi.

Titizliğinin kurbanı olduğunu söyleyen Ömür Yalçın, "Yurtta çamaşırhane olduğu için bizim çamaşır yıkamamız yasak. Ama ben gömleğimin yakasındaki hafif kiri yok etmek için yurdun alt katında elektrikli ısıtıcı ile su ısıttım. Gizlice odama çıkarken merdivenlerde ayağım kaydı ve ısıtıcıdaki kaynar su yüzüme döküldü. Yüzüm yanınca sesimi duyurmaya çalışırken tüm yurdun haberi oldu. Üzgünüm" diye konuştu. - Erzurum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yatılı Öğrenci Gömleğini Yıkamak İsterken Kendini Yaktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Enes Buldi: Yaw knk sen nettin ile :D birdaha inşallah böyle birşey yaşanmaz dileğiyle sen bize lazımsan ömürüm 0 0 Yanıtla

Advertisement