Kütahya'da Bir Vatandaş Kafası Kesilmiş Köpek Buldu - Son Dakika
Güncel

Kütahya'da Bir Vatandaş Kafası Kesilmiş Köpek Buldu

Kütahya'nın Domaniç ilçesinde bir vatandaş, kafası kesilerek telef edilmiş bir yavru köpek ile karton kutulara sarılmış halde yaralı köpekler buldu.

04.07.2015 17:12  Güncelleme: 17:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Domaniç ilçesinde ikamet eden Gökhan Yaman, Hatipoğlu Orman Deposu yakınlarında kafası kesilmiş halde bir yavru köpek ve karton kağıtlara sarılmış, yaralı vaziyette başka köpekler bularak durumu jandarmaya bildirdi.

"13 KÖPEK TELEF EDİLMİŞTİ"

İhbar üzerine olay yerine giden güvenlik güçleri, yaralı köpekleri koruma altına alırken olayla ilgili soruşturma başlattı. Yaman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, arkadaşlarla işten dönerken yol üzerinde köpekleri fark ettiklerini belirterek, "Birinin kafasını kesmişler. Çok üzüldüm ve sinirlendim, jandarmayı aradım" diye konuştu. Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde de yaklaşık bir hafta önce 13 köpek telef edilmişti.

Kütahya\'da Bir Vatandaş Kafası Kesilmiş Köpek Buldu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kütahya'da Bir Vatandaş Kafası Kesilmiş Köpek Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Erhan: Ulan salak zahide cok merak ettim orasi tr yazmissin birde sonuna lol koymussun burdan cikardigim lol kelimesini avrupadakiler gulmeyi belli etmek icin kullanirlar ne yazikki sende asimile olmussun.kokenin nedir senin... 0 0 Yanıtla

Advertisement