Yavuzaslan'dan Bartın Gazetesi'ne Kutlama - Son Dakika
Yerel

Yavuzaslan'dan Bartın Gazetesi'ne Kutlama

Yavuzaslan\'dan Bartın Gazetesi\'ne Kutlama

Türkçe Konuşan Ülkeler Uluslar arası Gazeteciler Derneği (TKÜUGD) Genel Başkanı ve Bartın Gazeteciler Derneği Başkanı Güngör Yavuzaslan Bartın Gazetesi’nin 92. Kuruluş yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

04.09.2015 17:52

Türkçe Konuşan Ülkeler Uluslar arası Gazeteciler Derneği (TKÜUGD) Genel Başkanı ve Bartın Gazeteciler Derneği Başkanı Güngör Yavuzaslan Bartın Gazetesi'nin 92. Kuruluş yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Yavuzaslan yaptığı açıklamada, "92 yıldır yayın hayatına ilkeli şekilde devam eden Bartın Gazetesi sadece Bartın'ın değil Türkiye'mizin gurur kaynağıdır.Bartın Gazetemiz bir gazeteden çok öte bir okul, bir eserdir.İbrahim Cemal Aliş'ten sonra evladı duayen gazeteci Esen Aliş gazetemizi başarı ile yayınlamaktadır.Son yıllarda medyamıza yapılan baskılar göz önüne alınırsa Bartın Gazetesi yerelden genele bir gazetecilik destanı yazmaktadır.BGD olarak sevgili Esen Aliş şahsında tüm Aliş ailesini bir kez daha kutluyor. Cemal ve Ahmet Aliş kardeşleri rahmetle anıyoruz" denildi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yavuzaslan'dan Bartın Gazetesi'ne Kutlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement