Yaz Okulu'na Renkli Veda - Son Dakika
Güncel

Yaz Okulu'na Renkli Veda

Esenler Belediyesi Birlik ve Turgutreis Gençlik Evleri tarafından gerçekleştirilen Yaz Okulu düzenlenen kapanış töreni ile sona erdi.

22.07.2014 13:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenler Belediyesi Gençlik Evleri (ESGEV) tarafından gerçekleştirilen Yaz Okulu, düzenlenen kapanış töreni ile sona erdi. Birlik ve Turgutreis ESGEV'in düzenlediği kapanış töreni, renkli görüntülere sahne oldu. Kapanış törenine Esenler Belediyesi Kadın, Aile ve Gençlik Hizmetleri Müdürü Cemal Polat ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yılsonu gösterileri vatandaşlar tarafından da büyük ilgi gördü. Öğrenciler, gördükleri eğitimi sahnede sergileme fırsatı bulurken, aileler çocuklarının bu başarılarından dolayı büyük heyecan ve gurur duydular.

HER ZAMAN OKUMALIYIZ

Esenler Belediyesi Kadın, Aile ve Gençlik Hizmetleri Müdürü Cemal Polat başarının en büyük sırrının hayatın her zamanında okumak olduğunu belirtti. Ülkelerin gelişimlerini okumuş nesiller yetiştirerek yükseltebileceğine değinen Polat,"Beşikten mezara kadar okumayı emreden bir dinin mensuplarıyız. Okumaya daha fazla önem vermeliyiz. Okumanın vakti zamanı olmaz. Yazın da, kışın da okumaya vakit ayırmalıyız. Okuyarak gelişebilir, böylelikle İslam dünyasında zulüm gören kardeşlerimize daha çok sahip çıkabiliriz" dedi.

Yaz boyunca 5 farklı noktada, 4 eğitim kurumunda eğitim gören öğrenciler, okullarının kapanış programında Kur'an-ı Kerim okuma, 40 Hadis Okuma, İlahi Söyleme, Namaz piyesi, Filistin Şiirleri okuyarak performanslarını sergilediler. Yaz okulunda kısa sürede öğrendiklerini kendilerine sunan öğrencileri ile moral bulan veliler, "Bizlere bu imkanları sunan belediyemize teşekkür ediyoruz" dediler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yaz Okulu'na Renkli Veda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement