Yaz Sıcağında 3 Gün Susuz Kaldılar - Son Dakika
Güncel

Yaz Sıcağında 3 Gün Susuz Kaldılar

Yaz Sıcağında 3 Gün Susuz Kaldılar

Büyükçekmece'de isale hattında arıza meydana geldi; ilçedeki birçok mahalle susuz kaldı.

03.07.2016 17:14

Büyükçekmece'de isale hattında arıza meydana geldi; ilçedeki birçok mahalle susuz kaldı.

Büyükçekmece'de 3 gündür devam eden ve ilçenin birçok mahallesini etkileyen su kesintisi yaz sıcaklarında vatandaşları canından bezdirdi. Mahalle aralarında gezen su tankerlerinden taşınan bidonlar ve satın alınan damacana sular, mutfak ve temizlik ihtiyaçlarının giderilmesinde yetersiz kaldı. Yaz sıcağında 3 gündür banyo yapamadıklarını ve bayram öncesinde temizlik gibi hazırlıkları yapamadıklarını belirten vatandaşlar durumlarından yakındı.

"ÜSTÜMÜZ BAŞIMIZ KOKMAYA BAŞLADI

Evinin bahçesinde su tankerinin yolunu gözleyen bir vatandaş, "Evvelsi gün 2 saat, dün de 10 dakika kadar su verdiler. Hepimiz pislik içindeyiz" diye konuştu. Sırtında su bidonu taşıyan başka bir mahalleli ise "Bayram öncesi hazırlık yapacağız; misafirlerimiz gelecek, su yok. Üstümüz başımız kokmaya başladı" dedi.

KADEMELİ OLARAK SU VERİLMEYE BAŞLANDI

Büyükçekmece Belediyesi'nden alınan bilgiye göre, 3 gündür devam eden su kesintisinin İSKİ isale hattında meydana gelen bir arızadan kaynaklandığı; ancak sorunun çözüldüğü ve suyun alt mahallelerden başlayarak verilmeye başlandığı bildirildi.

- İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yaz Sıcağında 3 Gün Susuz Kaldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement