Yaz Spor Okulları Açılışı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Yaz Spor Okulları Açılışı Yapıldı

Yaz Spor Okulları Açılışı Yapıldı

Kırşehir Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün birlikte düzenlediği "Yaz Spor Okulları" nın açılışı Ahi Stadyumunda gerçekleşti.

30.06.2015 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırşehir Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün birlikte düzenlediği "Yaz Spor Okulları" nın açılışı Ahi Stadyumunda gerçekleşti.

Açılışa Ahi Evran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Ahmet Gökbel, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Kırşehir Vali Yardımcısı Özkan Demirel, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Metin Alpaslan, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü H. Mehmet Akdeniz, sivil toplum örgütleri ve çok sayıda vatandaş ile basın mensupları katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, "2009 yılından beri Belediyemiz tarafından düzenlenen 2012 yılından itibaren de Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediğimiz yaz spor okullarına ait kayıtlar Haziran başında başladı. Sağlıklı nesillerin yetişmesi bizlerin görevidir." dedi.

Yeni yetişen nesilin spora meraklı olmasının da kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, "Bizler bireylerin spora eğilimli olması ve daha dinç yaşaması için sporun son derece önemli olduğunu düşünerek bu kurslarımızı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzle ortaklaşa düzenliyoruz. Bu etkinliklerin hepsi sosyal sorumluluk projesidir. Kırşehir Belediyesi olarak sosyal alanda birçok hizmet sunarak çocuk ve gençlerin sağlıklı bir şekilde yetişmesine katkı sağlamak istiyoruz. Bu yüzden yaz spor okullarını geleneksel hale getirerek bu tip faaliyetlerin çocukların zihinsel ve fiziksel gelişime katkı sağlaması için devam etmesini diliyoruz.Yaz spor okulumuzda 26 farklı branş var. Türk insanının spor ve sanata yöneldiği zaman dünyada başarılı olamayacağı hiçbir şey yoktur. Gençlerimizi yaz spor okullarına yüreklendiren velilerimize de çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yaz Spor Okulları Açılışı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement