Yaz Spor Okullarına Büyük İlgi - Son Dakika
Yerel

Yaz Spor Okullarına Büyük İlgi

Yaz Spor Okullarına Büyük İlgi

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, 40 yakın branşta açtıkları yaz spor okullarına yoğun bir ilginin olduğunu söyledi.

16.06.2015 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, 40 yakın branşta açtıkları yaz spor okullarına yoğun bir ilginin olduğunu söyledi.

Yaz spor okulları kapsamında 30 branşın aktif durumda olduğunu ifade eden Fındıklı, yaz spor okulları sayesinde çocukların tatillerini spor yaparak geçirdiklerini belirtti.

Daha önceden yaz spor okullarını açtıklarında Milli Eğitim İl Müdürlüğü'ne ait salonları da işin içerisine kattıklarını, ancak şimdi tesis sayılarının yeterli olduğunu kaydederek, "Gençlik ve Spor Bakanlığımızın imkanlarıyla yeni tesislerimizi birer birer hizmete açıyoruz. Battalgazi, Yakınca ve diğer spor salonumuz da devreye girdi. Gelecek sene bu sayı daha da artacaktır. Çocuklarımız bu uzun yaz günlerinde sıkıntıya düşebiliyorlar. Bu kapsamda çocuklarımıza çok güzel bir ortam hazırladık. Tecrübeli antrenörlerle çalışıyoruz. Ailelerimiz gönül rahatlığıyla çocuklarını istedikleri branşlara yönlendirebilirler. Kayıtlarımız devam ediyor" dedi.

Milli takımlara sporcu kazandırma çabasında olduklarını da belirten Fındıklı, "Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak farklı çalışmalara el attık. Bazı branşlara elimizden gelen bütün desteği verdik. Gerekli fedakarlıkların hepsi yapıldı. Bunu meyvelerini en yakın zamanda alacağız. Dolayısıyla bölgede bir dinamizm oluşacak ve bunun merkezi de Malatya'da olacak. Şeker Fabrikası alanındaki tam olimpik yüzme havuzu bitmek üzere. Ulusal düzeyde çok büyük müsabakalara da ev sahipliği yapacağız. Bu kapsamda milli takımlara da sporcu kazandırmaya devam ediyoruz" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yaz Spor Okullarına Büyük İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement