Alacak Davası Kanlı Bitti! Yeğeni Tarafından Evinin Önünde Vuruldu - Son Dakika
Güncel

Alacak Davası Kanlı Bitti! Yeğeni Tarafından Evinin Önünde Vuruldu

Alacak Davası Kanlı Bitti! Yeğeni Tarafından Evinin Önünde Vuruldu

Konya'da oturan Şahin Binbirdağ isimli vatandaş, aralarında alacak konusunda husumet bulunan yeğeni Yakup Binbirdağ tarafından evinin önünde vurularak yaralandı.

20.09.2015 08:33  Güncelleme: 12:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da dün saat 21.45 sıralarında merkez Karatay ilçesi Hasandede Mescit Mahallesi'nde oturan 32 yaşındaki Şahin Binbirdağ, aralarında alacak konusunda husumet bulunan yeğeni Yakup Binbirdağ tarafından evinin önünde vurularak yaralandı.

TÜFEĞE SARILDI

Konteyner üretimi yapan Şahin Binbirdağ, aralarında alacak anlaşmazlığı bulunan yeğeni 28 yaşındaki Yakup Binbirdağ ile evinin önünde karşılaştı. Alkollü olduğu belirtilen Yakup Binbirdağ küfürlü konuşmalarının ardından otomobilinden aldığı pompalı tüfekle Şahin Binbirdağ'a ateş ederek kaçtı.

TEDAVİYE ALINDI

Yaralı halde yakında bulunan evine giden Binbirdağ polis ve sağlık ekiplerini arayarak yardım istedi. Omuz ve kolundan yaralanan Binbirdağ, ambulansla Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

HAYATİ TEHLİKESİ YOK

Hayati tehlikesi bulunmayan Binbirdağ, polise verdiği ilk ifadesinde yeğenine daha önce de borç verdiğini ancak, parasını alamadığını söyledi. Yakup Binbirdağ, kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Alacak Davası Kanlı Bitti! Yeğeni Tarafından Evinin Önünde Vuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • ÕRNEKADAM: Benim milletim bir acayiptir.Dizilerden, filimlerden gördüğünu hemen uygulamak ister.Kendini ve diğerlerini oyuncak sanar.Ufacık bir şeyde ya vurur, yada vurulur.Hiç düşünmez.Yanında silahı eksik olmaz.Yada ufacık bir problemde intihar eder.Benim milletimi Avrupa bile değiştiremedi.Benim milletim bir saatli bomba gibidir.Her an, heryerde bìr şeyler olabilir.Hergün trafik kazaları mesela.Tekrar gelebilecek bela ve kazaya zamanında önlem almak yerine, bol bol ya dua eder, yada beddua. 5 15 Yanıtla
  • hano: Konya yobaz memleketi ve yine konya 8 9 Yanıtla
  • Esat: İyi olmuş bizimde dayilar yiyor kafasına skacam az kaldi 6 3 Yanıtla
  • Ahmet: Bakin nasil hemen saglik gorevlilerini cagiriyorlar onun disinda saglikcilara herturlu siddet ve hakarette geri kalmazlar 4 2 Yanıtla
  • yunuss: Aha Kafası yarıldı 3 1 Yanıtla
  • Ahmet: Alın terine gasp edenleri ve sözünde durmayan lara az bile 2 1 Yanıtla

Advertisement