Yeni Akit Stk'lar ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Yeni Akit Stk'lar ile Bir Araya Geldi

Yeni Akit Stk\'lar ile Bir Araya Geldi

Yeni Akit Gazetesi yönetim kurulu üyeleri, Kayseri’de çeşitli sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldi.

21.02.2015 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni Akit Gazetesi yönetim kurulu üyeleri, Kayseri'de çeşitli sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldi. Toplantıda, Akit TV'nin kuruluş tanıtımı da yapıldı.

Kayseri'de çeşitli sivil toplum kuruluşları ile tanışma toplantısında bir araya gelen Yeni Akit Gazetesi Yönetim Kurulu üyeleri, yeni kurulacak olan Akit TV'nin tanıtım istişaresini gerçekleştirdi. Toplantı, Kur'an tilaveti ve sinevizyon gösterimi ile başladı. Toplantıya Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Akit Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu, Mazlum-Der Kayseri Şube Başkanı Ahmet Taş ve birçok sivil toplum kuruluşu katıldı.

Toplantıda konuşan Kayseri Valisi Orhan Düzgün, "Sivil Toplum Kuruluşları ülkemize gelen gerek misafirlerimizin bakımı, gerek ise yardıma muhtaç insanların ihtiyaçlarının karşılanmasında çok yardımcı oldular. Kültürden sanata, spordan edebiyata kadar STK'lar çok büyük görev üstleniyorlar. Sivil toplum kuruluşları olarak isimlendirdiğimiz kuruluşların başında yer alan dernek ve vakıflar, birçoğunun tabela derneği olmasına rağmen şehrimizde ki STK'lar çok önemli faaliyetlerde bulunuyorlar. Bundan dolayı sizlere çok teşekkürler ediyorum. Bir masa etrafında toplanmanız gerçekten de çok iyi olacağını düşünüyorum" dedi.

Akit Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu ise, "Yeni bir istişare hayatının ilk toplantısını Kayseri'de yapacağız. Daha önce Cuma Dergisini takiben Akit Gazetesini çıkarırken okuyucularımızla istişare yaparak gazetemizi çıkarmaya başlamıştık. Ben istişarenin ne kadar önemli ve bereketli olduğunu ben bir zat gören bir kardeşinizim" diye konuştu.

Karahasanoğlu, "Bu bakımdan televizyonu önce kurup sonra yayın politikasının nasıl istişare yapılacağını belirleyerek biz bu yayınları yapıyoruz sizde bunu izleyeceksiniz yapısı içinde olmadık. Bunun şuuru bizde olduğu için bütün Anadolu'yu gücümüz yettiği kadar dolaşarak, istişare ederek nasıl bir yayın yapalım, bu televizyon nasıl bir yayın politikası sürdürsün bunları sizlerle istişare edeceğiz" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeni Akit Stk'lar ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement