Yeni Diyarbakırspor'un Transferleri Antalya Kampında - Son Dakika
Spor

Yeni Diyarbakırspor'un Transferleri Antalya Kampında

Yeni Diyarbakırspor\'un Transferleri Antalya Kampında

Spor Toto 3.lig 2, grup takımlarından Yeni Diyarbakırspor'un ligin ikinci yarısı için Antalya'da kamp çalışmaları devam ediyor.

05.01.2015 23:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ligin ikinci yarısı için Antalya'da kamp çalışmalarına devam eden Yeni Diyarbakırspor'da ara transferde anlaşmaya varılan 6 futbolcu takımla beraber çalışmalara başladı.

Konya Anadolu Selçukluspor'dan transfer edilen forvet Tunç Behram ve orta alan oyuncusu Samet Katanalp, Tavşanlı Linyitspor'dan sol açık Uğur Durmuş, Kemer Tekirovaspor'dan sağ açık Nurullah Dağaşan, Eskişehirspor'dan stoper Muhammed Serdar Yazıcı ile Manisaspor'dan orta alan oyuncusu Anıl Çetin mevcut kadrodaki futbolcularla kısa sürede kaynaştı.

Genel Menajer İsmet Yılmaz, bir-iki mevki için takviye arayışlarının devam ettiğini söyleyerek, transferi kısa zamanda sonuçlandıracaklarını kaydetti. Yılmaz, "Yerinde transferler yaptığımıza inanıyoruz. Bir takımın başarısı için transfer önemli ama tek başına yetmez. Bunların uyumu ve takım haline gelmesi de önemlidir. Kamp bu açıdan büyük önem taşıyor. İnşallah bu süreci de başarıyla atlatacağız. Bir-iki mevki için daha transfer çalışması yürütüyoruz. Bunlar da kısa zamanda sonuçlanacak" dedi.

25 Futbolcu İle İkinci Yarıya Hazırlanıyor

Ligin ilk yarısından kalma 19 ve 6 yeni transferle beraber 25 futbolcu ile kamp yapan Yeşil-Kırmızılı takımda sakatlıkları bulunan İbrahim Konuksever ve Fahrettin Bıykılı de kamp çalışmalarına dahil oldu. Sağlık ekibi nezaretinde çalışan iki futbolcunun 25 Ocak'ta başlayacak ikinci yarıya yetiştirilmesine çalışılıyor. Günde çift idman yapan Yeşil-Kırmızılılar, 16 Ocak'ta sona erecek kampın son bir haftasında özel maçlar yapacak. Maç programının yarın belli olması bekleniyor.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Yeni Diyarbakırspor'un Transferleri Antalya Kampında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement