Yeni Emniyet Müdürlüğünün Temeli Atılacak - Son Dakika
Yerel

Yeni Emniyet Müdürlüğünün Temeli Atılacak

Yeni Emniyet Müdürlüğünün Temeli Atılacak

Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan, yeni yapılacak olan emniyet müdürlüğü hizmet binasının temelinin 2014 yılı içerisinde atılacağını bildirildi.

11.07.2014 15:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan, yeni yapılacak olan emniyet müdürlüğü hizmet binasının temelinin 2014 yılı içerisinde atılacağını bildirildi.

Çalışkan, yaptığı yazılı açıklamada, yapılacak olan binanın şehrin girişi olan Emniyet Kırşehir- Özbağ yolu üzerinde bulunan arazi üzerine yapılacağını belirtti.

Proje ile ilgili bilgi veren Çalışkan, şu görüşlere yer verdi:

"Yeni emniyet müdürlüğü binasının proje ihalesi yapıldı. Bina yapım ihalesi 2014 yılı içerisinde yapılacak. Yatırım bütçesine alındı ve küçük detayları kaldı. Proje üzerinde detaylar hazırlanıyor. Yeni yapılacak emniyet müdürlüğü binası toplam 17 bin 588 metrekare kapalı alana sahip. Zemin kat 3 bin 377 metrekare, diğer katlar 3 bin 117 metrekare ve net kullanım alanı 11 bin 740 metrekare.  Binamız 4 katlı olacak. 2014 yatırım programına alınan proje çalışmaları ve uygulama projesi devam etmektedir. Sona yaklaşılan proje çalışmalarının ardından ihaleye çıkılacak. İhale sonrasında yaklaşık 2 yıl içerisinde hizmete girecek. "

Emniyet müdürlüğü binası ile birlikte bölgede başkaca yatırımların da olacağına değinen Çalışkan, "Özbağ Kasabası ile Kırşehir arasına konuşlanacak proje, beraberinde başka projeleri de getirecek. Şehrin batı yakasında devam eden projeler var. Vali konağı ve Kırşehir Özel İdare'nin bu bölgede olması, bölgeyi hareketlendirirken; yeni emniyet müdürlüğü binası ile birlikte yeni projelerin devamı gelecek. Bu bölgede eğitim yatırımları yapan kuruluşlar olacak ve projeler hazırlanıyor. Kırşehir'imiz büyüyor ve hükümetimiz yatırımlarına devam ediyor" ifadelerini kullandı. - Kırşehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yeni Emniyet Müdürlüğünün Temeli Atılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement