Yeni Keçiören Bulvarı İçin Çalışmalar Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Yeni Keçiören Bulvarı İçin Çalışmalar Sürüyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen ve Keçiören trafiğini önemli ölçüde rahatlatması beklenen Yeni Keçiören Bulvarı'nın Basınevleri Kavşağı'ndaki ilk etabında sona yaklaşıldı.

22.06.2016 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen ve Keçiören trafiğini önemli ölçüde rahatlatması beklenen Yeni Keçiören Bulvarı'nın Basınevleri Kavşağı'ndaki ilk etabında sona yaklaşıldı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Keçiören'in tek giriş ve çıkış noktası olan Fatih Köprüsü'ne alternatif olacak Yeni Keçiören Bulvarı'nın Selçuklu, Gülhane ve Basın caddeleri kesişiminde yapılan 3 katlı kavşak tamamlanmak üzere. Ayrıca Selçuklu Caddesi-Gülhane Caddesi arasında yaklaşık 250 metre uzunluğundaki köprü ve yan yollarda asfaltlama çalışması yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Vedat Üçpınar, Selçuklu Caddesi ile yeni bulvar arasında 420 metre uzunluğundaki köprünün betonarme imalatlarının tamamlanmak üzere olduğunu bildirdi.

İki etaptan oluşan Yeni Keçiören Bulvarı'ndaki çalışmaların Basınevleri Kavşağı'ndaki bölümünün Ramazan Bayramı'na kadar tamamlanmasını hedeflediklerini belirten Üçpınar, "Bu nedenle yoğun bir şekilde çalışmalar sürüyor. Bulvarın ikinci etabı olan Samsun Yolu bağlantısında yer alan binaların yıkımı da gerçekleştirilerek, yol inşaat çalışmaları sürdürülüyor." ifadesini kullandı.

Yeni Keçiören Bulvarı'nın Keçiören trafiğini yüzde 40 oranında rahatlatacağına işaret eden Üçpınar, bulvarın birinci etabı olan Basınevleri Kavşağı'nda çalışmaların gece gündüz sürdürüldüğünü ifade etti.

Birinci etapta köprü ve yan yolların asfalt çalışmasına başlandığını vurgulayan Üçpınar, alt geçit imalatında da sona yaklaşıldığı bilgisini verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yeni Keçiören Bulvarı İçin Çalışmalar Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement