Yeni Malatyaspor Bolu Kampını Perşembe Günü Tamamlıyor - Son Dakika
Spor

Yeni Malatyaspor Bolu Kampını Perşembe Günü Tamamlıyor

Yeni Malatyaspor Bolu Kampını Perşembe Günü Tamamlıyor

Hazırlıklarını Bolu Gerede'de sürdüren Yeni Malatyaspor, ilk etap kampını Perşembe günü yapacağı antrenmanın ardından tamamlayarak, 4 günlük bayram iznine ayrılacak.

15.07.2015 16:31  Güncelleme: 16:51

PTT 1.Lig 2015-2016 futbol sezonu hazırlıklarını 3 Temmuz'dan bu yana Bolu Gerede'de sürdüren Yeni Malatyaspor, ilk etap kampını Perşembe günü yapacağı antrenmanın ardından tamamlayarak, 4 günlük bayram iznine ayrılacak.

13 gündür Bolu Gerede'de Yücel İldiz yönetiminde güç ve kondisyon depolayan sarı-kırmızılı takım, bu süre içinde futbolcularını biz dizi testte de tabi tuttu. Yüksek rakımı ve yeşil doğasıyla futbol takımlarının gözde kamp merkezlerinden olan Bolu'da günde çift antrenmanla yeni sezona hazırlanan Yeni Malatyaspor, ikinci etap kampını da yine Bolu'da yapacak.

Perşembe sabahı yapılacak çalışmanın ardından bayram iznine çıkacağı belirtilen sarı-kırmızılı futbolcuların 20 Temmuz Pazartesi günü 2.etap kampı için yeniden toplanacağı ifade edildi.

Yeni Malatyaspor ilk etap kampını 11'i geçen sezondan, 6'sı yeni transfer ve 7'si de alt yapıdan olmak üzere toplam 24 futbolcuyla gerçekleştirdi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yeni Malatyaspor Bolu Kampını Perşembe Günü Tamamlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement