Yeni Malatyaspor'da Galibiyet Sevinci - Son Dakika
Yerel

Yeni Malatyaspor'da Galibiyet Sevinci

Kulübün sportif direktörü Ravcı: "İnegölspor ile deplasmanda oynadığımız maçtan 3 puanla ayrıldığımız için mutluyuz"

23.03.2014 13:25

Yeni Malatyaspor Kulübü Sportif Direktörü Ali Ravcı,  "İnegölspor ile deplasmanda oynadığımız maçtan 3 puanla ayrıldığımız için mutluyuz" dedi.

Ravcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta İnegölspor ile dün dış sahada oynadıkları maçın centilmence geçtiğini belirtti. Zorlu maçtan galibiyetle ayrılmayı başardıklarını belirten Ravcı, "İnegölspor ile deplasmanda oynadığımız maçtan 3 puanla ayrıldığımız için mutluyuz" ifadesini kullandı.

Grupta kalan maçları kazanmak istediklerini dile getiren Ravcı, "Kazanabilecek güce ve morale de sahibiz. Camia olarak futbolcularımıza sonuna kadar inanıyoruz. Sezon sonuna kadar futbolcularımızın gereken özveriyi göstereceklerinden eminiz" diye konuştu.

Bu galibiyetin, yeni teknik direktörleri Cafer Aydın açısından da moral olduğunu ifade eden Ravcı, teknik heyeti ve futbolcuları galibiyetten dolayı tebrik etti.

İnegölspor Kulübü Başkanı İlhan Korkmaz ve tribün lideri Rıdvan Barış'a, maçtan önce ve sonra kendilerine gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür eden Ravcı, "Bizlere ve bütün futbol kamuoyuna futbolda görmek istediğimiz dostluğu fazlasıyla gösterdiler. Umarım bundan sonra da bu tarz hareketler bütün futbol kulüplerinde görülür" dedi. - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yeni Malatyaspor'da Galibiyet Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement