Yeni Malatyaspor, Turgutluspor Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Yeni Malatyaspor, Turgutluspor Maçına Hazırlanıyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, hafta sonu cezası nedeniyle Şanlıurfa GAP Arena'da karşılaşacağı Turgutluspor maçına hazırlanıyor.

11.02.2015 14:55  Güncelleme: 15:08

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, hafta sonu cezası nedeniyle Şanlıurfa GAP Arena'da karşılaşacağı Turgutluspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Yeni Malatyaspor'un defans oyuncusu Emre Toraman, Türkiye Futbol Federasyonu Antrenman Sahası'nda gerçekleştirilen idmandan önce gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde son haftalarda istedikleri sonuçlarını alamadıklarını söyledi.

Kartalspor maçında aldıkları mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını kaydeden Toraman, "Maça iyi başlayamadık. Bir de kırmızı kart görünce motivasyonumuz bozuldu. Golden sonra biraz toparlandık. İkinci yarı farklı bir Yeni Malatyaspor vardı ama yine istediğimiz oyunu ortaya koyamadık. On kişiyle elimizden geleni yapmaya çalıştık. Fırsat kaçırdık. Bize yakışmayan bir mücadele oldu" ifadesini kullandı.

Yollarına emin adımlarla ilerlemek istediklerini belirten Toraman, "Önümüzde bay haftasına kadar 4 haftalık bir periyot var. Hedefimiz 4'te 4 yapmak. Bu sürede lideri yakalamak istiyoruz" dedi.

Toraman, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından, Tokatspor maçından sonra verilen cezaların kendilerini çok üzdüğünü dile getirdi.

Ceza nedeniyle Turgutluspor ile Şanlıurfa GAP Arena'da seyircisiz olarak karşı karşıya geleceklerini hatırlatan Toraman, "Turgutluspor maçına kendi saha ve seyircimizden yoksun bir mücadeleye çıkacağız ama şartlar ne olursa olsun bu karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak zorundayız. 3 puan haricinde başka bir düşüncemiz yok. İyi mücadele ederek Şanlıurfa'dan 3 puanla döneceğiz" diye konuştu.

Orta saha oyuncusu Vedat Budak ise Turgutluspor maçından 3 puan almak, liderlik koltuğuna oturarak sezon sonuna kadar liderliği bırakmak istemediklerini ifade etti. - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yeni Malatyaspor, Turgutluspor Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement