"Yeni Malatyasporu PTT 1. Lige Taşımak İstiyoruz" - Son Dakika
Yerel

"Yeni Malatyasporu PTT 1. Lige Taşımak İstiyoruz"

"Yeni Malatyasporu PTT 1. Lige Taşımak İstiyoruz"

Yeni Malatyasporun defans oyuncusu Koray Şanlı, "Hep birlikte bir aile olarak bu sene Yeni Malatyasporu PTT 1. Lige taşımak istiyoruz." dedi.

03.09.2014 10:35  Güncelleme: 10:51

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un defans oyuncusu Koray Şanlı, "Hep birlikte bir aile olarak bu sene Yeni Malatyaspor'u PTT 1. Lig'e taşımak istiyoruz" dedi.

Şanlı, Malatya- Elazığ karayolundaki Türkiye Futbol Federasyonu Tesisleri'nde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, lige galibiyetle başladıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Yeni transferlerle takımın yenilendiğini ifade eden Şanlı, "Bu sezon kadroya birçok yeni arkadaşımız katıldı. Yeni kurulan bir takım olduğumuzu söyleyebilirim. Sadece hazırlık karşılaşmalarında bir arada oynadık. Herkes birbirini tamamlamak istiyor. Bu, zamanla çok daha iyi olacaktır" diye konuştu.

Takıma yeni katılan oyuncuların kendini kanıtlamış kaliteli isimler olduğunu dile getiren Şanlı, ilerleyen haftalarda daha iyi bir Yeni Malatyaspor'un sahada olacağını söyledi.

Şanlı, Ofspor maçında kendilerini 90 dakika boyunca destekleyen taraftarlara teşekkür ederek, "Ofspor maçı öncesinde ve maç esnasında gerçekten müthiş bir atmosfer vardı. Taraftarlarımız, Ofspor maçı öncesinde stada gelirken bizi çok güzel karşıladı. Biz, takıma her zaman böyle destek vermelerini istiyoruz. Hep birlikte bir aile olarak bu sene Yeni Malatyaspor'u PTT 1. Lig'e taşımak istiyoruz" ifadelerini kullandı. - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Yeni Malatyasporu PTT 1. Lige Taşımak İstiyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement