Yeni Malatyaspor Urfa'da Güldü - Son Dakika
Spor

Yeni Malatyaspor Urfa'da Güldü

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, 3-1 galip geldikleri Turgutluspor maçının ardından, çok önemli bir 3 puan aldıklarını söyledi.

15.02.2015 18:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, 3-1 galip geldikleri Turgutluspor maçının ardından, çok önemli bir 3 puan aldıklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, çok önemli bir 3 puanı aldıklarını kaydetti. Uçar, "Son haftalarda zirvede ciddi puan kayıpları oldu. 6 haftada hemen hemen 13 puan kaybettik. Rakiplerimiz de puanlar kaybetti. Zirveye tutunma adına bu galibiyet çok önemliydi. Puan kayıpları belki devam edecek ama biz seri yakalamak istiyoruz. Bu maçı başlangıç olarak düşünüyoruz. Önümüzdeki 2 hafta çok ciddi rakiplerle oynayacağız. Haftaya hem saha koşulları hem de gözünü ilk 6'ya dikmiş Trabzon takımıyla oynayacağız. Sonra da ligimizin lideri Ümraniye ile karşılaşacağız. Bu galibiyet ile haftayı moralli geçireceğiz. Oynadığımız oyundan da memnunum" dedi.

TURGUTLUSPOR CEPHESİ

Yeni Malatyaspor'u tebrik eden Turgutluspor Teknik Direktörü İbrahim Baş, talihsiz ve zamansız bir gol yediklerini kaydetti. İkinci golden sonra oyun disiplininden uzaklaştıklarını anlatan Baş, "Her takım kendi içerisinde bir takım hedefleri amaçları uğruna mücadele ediyor. Aldıkları 3 puan onlar için çok önemliydi. Bizim kaybetmemiz bizim için kötü oldu. Çünkü biz de buraya puan ya da puanlar almak için geldik. Talihsiz, zamansız bir gol yedik. Basit bir faul hatasından, duran toptan ikinci golü yedik. Ondan sonra oyun disiplininden uzaklaştık. Ama bizim takımız iyi takım, bu lig de kesinlikle iyi işler yapacak. Her ne kadar puan sıralamasında şuan görüldüğü şekliyle sıkıntı çekecek gibi görünse de, inşallah bu takımın iyi yerlerde olduğunu sezon sonunda hep beraber göreceğiz" diye konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yeni Malatyaspor Urfa'da Güldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement