Yeni Seçilen İl Genel Meclisi Üyeleri, Vali Tapsız'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Yeni Seçilen İl Genel Meclisi Üyeleri, Vali Tapsız'ı Ziyaret Etti

Yeni Seçilen İl Genel Meclisi Üyeleri, Vali Tapsız\'ı Ziyaret Etti

İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Metin Karakuş ve İl Genel Meclisi Üyeleri, Kilis Valisi Süleyman Tapsız’ı ziyaret etti.

07.04.2014 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Metin Karakuş ve İl Genel Meclisi Üyeleri, Kilis Valisi Süleyman Tapsız'ı ziyaret etti. Ziyarette İl Özel İdare Genel Sekreteri Mustafa Bolat da hazır bulundu.

Valilik Toplantı Salonu'nda Vali Tapsız'a çiçek takdim eden İl Genel Meclis Başkanı Karakuş, Kilis halkına en iyi şekilde hizmet edeceklerini ifade etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Tapsız ise, "30 Mart 2014 tarihinde gerçekleştirilen Mahalli İdareler seçiminde yeni seçilen İl Genel Meclisi Üyeleri ve oluşan meclisle uyum içerisinde çalışarak, kaynakların verimli şekilde kullanılması ve köylerde yaşayan vatandaşlarımızın yaşam standardını yükseltecek yatırımları en iyi şekilde gerçekleştirmeyi hedefliyoruz" dedi.

Gerçekleştirilen ziyarete, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Metin Karakuş, üyeler Kıyam Dalyanoğlu, Mustafa Yıldırım, Mehmet Sakar, M. Vakıf Boybeyi, Polateli Meclis Üyeleri Cuma Avcı, Ahmet Zahteroğulları, Elbeyli Meclis Üyeleri Adıl Kılınçoğlu, Ali Eyidoğan ve Musabeyli Meclis Üyeleri Şıhmehmet Yalçın ve Mehmet Gültekin katıldı. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeni Seçilen İl Genel Meclisi Üyeleri, Vali Tapsız'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement