Yeni Soluk Unkapanı Dijital'den - Son Dakika
Güncel

Yeni Soluk Unkapanı Dijital'den

Yeni Soluk Unkapanı Dijital\'den

DokuzSekiz Müzik, Unkapanı Dijital'e yüklediği videolarla dikkat çeken Edip Bülbül ile albüm sözleşmesi imzaladı.

31.08.2016 15:03  Güncelleme: 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Unkapanı Dijital; ses sanatçılarının ve müzisyenlerin kendi videolarını yükleyerek, platforma kayıtlı olan müzik yapımcıları ve yapım şirketleri ile buluşmasına olanak sağlıyor.

Amatör müzisyenlerin tanınmasına önemli katkılar sağlayan "Unkapanı Dijital" böylece ilk albüm projesinin köprülerini de atmış oldu.

14 Temmuz 1982'de Ankara doğumlu olan Edip Bülbül, dedesi Halk Ozanı İsmail Bülbül sayesinde 5 yaşındayken bağlama ile tanıştı.

15 yılı aşkın süredir müzikle içi içe yaşayan sanatçı bir dönem Kültür Bakanlığı Devlet Halk Dansları ve Halk Müziği topluluğunda görev aldı Türkiye'nin birçok il ve ilçesini dolaştı. Bu sürede Anadolu'nun çeşitli köy ve mecralarında halk müziği ve ozanlık geleneği araştırmaları yapma fırsatı buldu.

Edip Bülbül "5+1" isimli müzik topluluğunu ile birlikte 10 yılı aşkın zamandır Ankara ve İstanbul'un performans sahnelerinde sahneye çıkmakta, eğitim merkezlerinde korolar ve gruplarla çalışmakta, kâr amacı gütmeyen kuruluşların ve sivil toplum örgütlerinin düzenlediği yardım ve destek amaçlı konserlerde yer almaktadır.

Edip Bülbül ilk albümünü yakın zamanda müzikseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeni Soluk Unkapanı Dijital'den - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement