Yeni Valiler Onuruna Veda Kokteyli Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Yeni Valiler Onuruna Veda Kokteyli Düzenlendi

Son Valiler Kararnamesiyle Vali olarak atanan Gaziosmanpaşa Kaymakamı Seddar Yavuz ve Küçükçekmece Kaymakamı Orhan Öztürk onuruna Valilik Büyük Salon'unda veda kokteyli düzenlendi.

21.02.2014 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

13.02.2014 tarihli Kararnameyle Uşak Valiliği'ne atanan Seddar Yavuz ve Bitlis Valiliği'ne atanan Orhan Öztürk onuruna İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu tarafından verilen veda kokteyline İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, Merkez Valileri, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar ve Valilik çalışanları katıldı.

"Mülki İdare ailesi olarak büyük bir sevinci paylaşmak üzere burada bulunuyoruz. İki meslektaşımızı yeni atandıkları görev yerlerine vali olarak uğurluyoruz." sözleriyle konuşmasına başlayan Vali Mutlu; "Hangi makamda ve mevkide çalışırsak çalışalım bu millete hizmet etmenin onurunu ve şerefini yaşıyoruz." dedi. 2009 yılından bu yana Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı görevini yürüten Seddar Yavuz ile Küçükçekmece Kaymakamlığı görevini icra eden Orhan Öztürk'e şimdiye kadar yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür eden Vali Mutlu, bundan sonra Vali olarak yürütecekleri yeni görevlerinde de başarılar diledi.

Kültür başkenti İstanbul'da dört buçuk yıl görev yaparak Gaziosmanpaşa halkına hizmet etmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yavuz'da, başta Vali Mutlu olmak üzere tüm mesai arkadaşlarına da desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Ardından Küçükçekmece Kaymakamı olarak şevkle ve heyecanla icra ettiği görevini Bitlis'te Vali olarak aynı heyecanla sürdüreceğini belirten Öztürk; "Görev yaptığım sürece kendisinden hep destek gördüğüm Sayın Valimize teşekkür etmek istiyorum." dedi.

Veda Kokteylinde yeni görev yerlerine vali olarak atanan Seddar Yavuz ve Orhan Öztürk'e ilçelerinde yaptıkları değerli hizmetler nedeniyle Vali Mutlu tarafından teşekkür belgeleri verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeni Valiler Onuruna Veda Kokteyli Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement