Yeni Yollar Gaziantep Trafiğini Rahatlatacak - Son Dakika
Yerel

Yeni Yollar Gaziantep Trafiğini Rahatlatacak

Yeni Yollar Gaziantep Trafiğini Rahatlatacak

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri bünyesindeki Yol Şube ekipleri, kentin birçok bölgesinde yeni yol açma ve genişletme çalışmaları yapıyor.

12.07.2014 14:08  Güncelleme: 16:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'in ulaşım sorununu çözmek için dinamik kavşak yapımıyla başlayan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentin birçok bölgelerinde yeni yol açma ve genişleme çalışmalarına da devam ediyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri bünyesindeki Yol Şube ekiplerinin girişimleri ile İbrahimli'de Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı kesişimin de Gölgelik Kavşağı'ndan başlayıp Güvenevler Mustafa Taşar Bulvarı arasında bulunan ve adı Naci Topçuoğlu Bulvarı olan 2 kilometrelik duble yol hizmete açıldı. İbrahimli bölgesinden çevre yoluna bağlantı sağlayan yolda, 3 şerit bir de parklama alanı bulunuyor. 45 metre genişliğindeki imarlı yolun refüjü de 3,5 metreden oluşuyor. Aydınlatması, kaldırım ve bordür çalışması ile çevre düzenlemesi yapılan yol, İbrahimli, Güvenevler, Atatürk, Osmangazi gibi bölgelerin trafik sıkıntısına çözüm olacak. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentin diğer bölgelerinde de genişletme ve yeni bağlantı yolları açacaklarını ifade etti. Şahin, yolların yanı sıra köprülü kavşak çalışmalarının da devam ettiğini belirterek, seçim öncesi söz verdikleri ulaşım mastır planını revize etmeye başladıklarını söyledi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeni Yollar Gaziantep Trafiğini Rahatlatacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement