Yenikent Asaş Stadyumu'nun İsmi 'Osmanlı Stadyumu' Olarak Değiştirildi - Son Dakika
Spor

Yenikent Asaş Stadyumu'nun İsmi 'Osmanlı Stadyumu' Olarak Değiştirildi

Yenikent Asaş Stadyumu\'nun İsmi \'Osmanlı Stadyumu\' Olarak Değiştirildi

Büyükşehir Belediyesi mülkiyetinde bulunan Yenikent ASAŞ Stadyumu'nun ismi 'Osmanlı Stadyumu' olarak değiştirildi.

15.10.2014 11:53  Güncelleme: 12:06

Osmanlıspor Kulübü'nün iç saha maçlarını oynadığı Avrupa Standartlarına uygun ve 20 bin kişi kapasiteli olan Yenikent Asaş Stadı'nın isminin Osmanlı Stadyumu olarak değiştirilmesi Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kabul edildi. Osmanlı Stadı, 19 Ekim Pazar Günü oynanacak Beşiktaş- Sivasspor maçına ev sahipliği yapacak.

JEOTERMAL KAYNAKLI BELEDİYELER BİRLİĞİ'NE ÜYELİK

Belediye Meclisi'nde görüşülen, Türkiye Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği'ne üye olunması ve 3 asil, 2 yedek üyenin Belediye Meclis Üyeleri arasından belirlenmesi de oy birliği ile kabul edildi. Asil üyeliğe İsmail Can, Murat Bey Balta, Hasan Yiğit seçilirken, yedek üyeler ise Şükrü Özek ve Mehmet Emin Ayan oldu.

BÜYÜKŞEHİR, ULAN BATUR'A KONUK OLACAK

Meclis de ayrıca Moğolistan'ın Başkenti Ulan Batur Belediyesi'nin 375. yıl kutlamaları davetine 'kabul' oyu çıktı. Kutlamalara, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin adına, iki kent arasındaki dostane ilişkilerin geliştirmesi ve Ankara'nın tecrübelerinin aktarılması amacıyla Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali Gökşin ve Dış İlişkiler Şube Müdürü Masum Sun'un katılması benimsendi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yenikent Asaş Stadyumu'nun İsmi 'Osmanlı Stadyumu' Olarak Değiştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement