'Yenilikçi Lider Öğretmenler Projesi" Tanıtımı - Son Dakika
Yerel

'Yenilikçi Lider Öğretmenler Projesi" Tanıtımı

\'Yenilikçi Lider Öğretmenler Projesi" Tanıtımı

''Yenilikçi Lider Öğretmenler Projesi'' tanıtımını yapıldı.

03.06.2014 10:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Yenilikçi Lider Öğretmenler Projesi" tanıtımını yapıldı.

Seyhan Kaymakamı Ahmet Okur, Nezihe Yalvaç Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Uygulama Oteli'nde düzenlenen tanıtım toplantısında, ilçedeki okul ve öğretmenlerin "imaj" olarak çok iyi bir yer edinemediğini söyledi.

Zaman zaman sınıflarda öğretmenlere yönelik şiddet olayları yaşandığını ifade eden Okur, şunları kaydetti:

"Öğrencilerin okula olan ilgisizlikleri maalesef başarımızı aşağılara çekiyor. Bu nasıl değiştirilir, nasıl yönetilir, nasıl iyiye götürülür çabası içerisindeyiz. Projemizi geleneksel hale getirerek yıllık çalışmalarımızı kamuoyuna anlatacağız. Bu bir değişim hareketi olarak başladı. Öğretmenler arkadaşlarımızın hem kendilerini değiştirerek hem de çevrelerini dönüştürerek, okul ortamında liderlik yaparak okulları çekim merkezi haline dönüştürmek amacındayız. Arkadaşlarımız güzel ürünler ortaya koydu ve bunları göreceğiz."

Okur, projeye 20 okulla başlandığını belirterek, "20 okuldan 210 civarında öğretmenimiz projeye dahil olmuştu. Onlarla bu projeyi aktif olarak çalışıp bu noktaya getirdik" diye konuştu.

5 Haziran Perşembe günü düzenlenecek konferansta, 11 okul temsilcisi kendi içlerindeki dönüşümü anlatan sunum yapacak. - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Yenilikçi Lider Öğretmenler Projesi' Tanıtımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement