Yenimahalle'den Miniklere Dev Proje - Son Dakika
Güncel

Yenimahalle'den Miniklere Dev Proje

Yenimahalle\'den Miniklere Dev Proje

Yenimahalle Belediyesi'nin minikler için hayata geçirdiği dev proje "Haydi Çocuklar Sokağa", çocukları sokak oyunlarıyla eğlendirirken ebeveynlerden de tam not almaya devam ediyor.

04.09.2014 08:59

Yenimahalle Belediyesi'nin minikler için hayata geçirdiği dev proje "Haydi Çocuklar Sokağa", çocukları sokak oyunlarıyla eğlendirirken ebeveynlerden de tam not almaya devam ediyor.

"Haydi, Çocuklar Sokağa" projesiyle bilgisayar oyunlarının esiri olan, eve kapanan çocukları hayatın içine katmak hedeflenirken, sokak oyunları kültürünü yaşatılarak çocukların keyifli vakit geçirmesi sağlanıyor.

Yenimahalle genelinde düzenlenecek olan etkinlikle, animasyon ve birbirinden renkli gösteriler parklarda çocuklarla buluşuyor. İlki Şentepe Müslüm Gürses Parkı'nda yapılan etkinlik, daha sonra Demetevler Cemre Parkı'nda ve Ragıp Tüzün Parkı'nda gerçekleşti. Saatler öncesinden park alanını ebeveynleriyle birlikte dolduran çocuklar, karşılarında palyaçoları görünce mutluluktan dans etmeye başladı. Animatör abla ve ağabeylerine olmak istediği karakterleri yüzlerine çizdirerek küçük oyunlar oynayan minikler, yeni arkadaşlıkların da temelini attı.

Çizgi kahramanlar, mini disco, yüz boyama, kukla ve illüzyon gösterileriyle minikler unutulmaz saatler yaşarken ebeveynler de çocuklarının mutluluğuna ortak oldu. Çocuklar yarışmalara katılarak sürpriz hediyeler kazanırken, ebeveynler de keyifli bir gün geçirdi.

Eğlencenin ve kahkahanın bol olduğu etkinlikte yetkililer ailelere, "Çocukların gelişiminin bilgisayar başında değil sokakta, yeşillikte daha sağlıklı olacağı" mesajı verdi. Gülen yüzlerle etkinlik alanından ayrılan çocuklar, kendilerini unutmayan Fethi Dedelerine de teşekkür etti.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Yenimahalle'den Miniklere Dev Proje - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement