Yenimahalle Kent Konseyi'ne Yeni Başkan - Son Dakika
Yerel

Yenimahalle Kent Konseyi'ne Yeni Başkan

Yenimahalle Kent Konseyi Yürütme Kurulu, Adnan Keskin’den boşalan Konsey Başkanlığı’na oy birliği ile Atila Çınar’ı seçmesinin ardından Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı makamında ziyaret etti.

16.03.2015 10:25

Yenimahalle Kent Konseyi Yürütme Kurulu, Adnan Keskin'den boşalan Konsey Başkanlığı'na oy birliği ile Atila Çınar'ı seçmesinin ardından Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ı makamında ziyaret etti.

Yenimahalle Kent Konseyi Başkanı Adnan Keskin'in geçtiğimiz Ocak ayı içerisinde CHP Ankara İl Başkanlığı'na atanması sonrasında toplanan Yenimahalle Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyesi olarak görev yapan Atila Çınar, Kent Konseyi başkanlığına seçildi. Çınar, Kent Konseyi Yürütme Kurulu'nda Ostim Sanayici ve İşadamları Derneği'ni temsil ediyor.

Çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Yenimahalle Kent Konseyi, Başkan Yaşar'ı makamında ziyaret ederek projelerinden söz etti.

YAŞAR'DAN KENT KONSEYİ'NE DESTEK SÜRÜYOR

Yenimahalle Kent Konseyi Başkanı Çınar'a yeni görevinde başarılar dileyen Yaşar, el ele vererek Yenimahalle için daha büyük başarılara imza atacaklarını vurguladı.

Hayata geçirilecek her bir projenin Yenimahalle için önemli olduğunu dile getiren Yaşar, "Yenimahalle Belediyesi olarak Kent Konseyi'ne imkanlar dahilinde destek olmaya devam edeceğiz. İlçemizi cumhuriyete yaraşır bir biçimde daha iyi bir noktaya taşımak hepimizin görevidir. Vatandaşın isteklerini göz ardı etmeden, onların yaşamını kolaylaştıracak projeler hayata geçirmeliyiz" dedi.

'YENİMAHALLE MARKA OLMAYA DEVAM EDECEK'

Yenimahalle Kent Konseyi'nde yer almaktan onur duyduğunu ifade eden Çınar, Başkan Yaşar'ın kendilerine desteğinin çok önemli olduğunu bildirdi.

Yenimahalle'de Kent Konseyi'nin kurumsal ve güçlü bir yapıya sahip olmasının öncelikli görevleri olduğunu belirten Çınar, Kent Konseyi faaliyet ve projelerini aktardı. Çınar, "Yenimahalle, Sayın Yaşar'ın başkanlığı sürecinde marka haline geldi ve Türkiye'nin adından en çok söz edilen ilçelerinden oldu. Başkanımızın verdiği destekle çıktığımız yolda daha büyük başarılara imza atmak için elimizden geleni yapacağız. Kent Konseyi olarak yapacağımız çalışmalarla ilçemizin adını yücelteceğimize, değerini artıracağımıza inanıyoruz" diyerek Kent Konseyi'ne güvenini dile getirdi.

'YENİMAHALLE'DE YAŞAMI KOLAYLAŞTIRACAK PROJELER GELİŞTİRECEĞİZ'

Kent konseyi olarak bir icra organı değil, icracı kuruluşlara öneride bulunma ve proje geliştirme aracı olmanın bilincinde olduklarını belirten Çınar en önemli amaçlarını şu sözlerle dile getirdi:

"Yenimahalle Kent Konseyi olarak en önemli amacımız, Yenimahalle'de yaşamın herkes için daha kolay, daha demokratik ve barış içerisinde sürmesine katkı sağlamaktır. Bu amacın gerçekleşmesi için Yenimahalle sınırlarında bulunan sanayi merkezlerinin bölgemiz ve ülkemiz ekonomisine katkısının artırılmasını esas alacak projeleri, ilçemizin mülki ve yerel yöneticilerine sunacak, önerilerimizin takipçisi olacak ve bu projelerin hayata geçmesi için üzerimize düşeni yapacağız." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yenimahalle Kent Konseyi'ne Yeni Başkan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement