Yenipazar'da Aziz Yıldırım Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Yenipazar'da Aziz Yıldırım Heyecanı

Yenipazar\'da Aziz Yıldırım Heyecanı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın 6 yıl 3 aylık hapis cezasının onanmasının ardından, Mehmet Ağar gibi cezasını ‘Yenipazar’ Cezaevi’nde çekebileceğinin gündeme gelmesi Yenipazar’da heyecan yarattı.

10.02.2014 10:40

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın 6 yıl 3 aylık hapis cezasının onanmasının ardından, Mehmet Ağar gibi cezasını 'Yenipazar' Cezaevi'nde çekebileceğinin gündeme gelmesi Yenipazar'da heyecan yarattı.

Yenipazar Belediye Başkanı Yüsran Erden, Mehmet Ağar gibi Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı da ağırlamaktan gurur duyacaklarını söyledi.

Aziz Yıldırım'ın Yenipazara'a gelmesinin Yenipazar'ın tanınırlığını artıracağını belirten Yenipazar Belediye Başkanı Yüsran Erden, "Ülkemizin turizme dayalı bir büyüme modeli var. Biz de ilçe olarak ülke genelinde tanınırlığımızı-bilinirliğimizi arttırmak isteriz. Türkiye'de yaşayan herkesin ilçemizi ziyaret dip, meşhur Yenipazar pidesinden tatmasını isteriz" dedi.

Mehmet Ağar'ın cezasını Yenipazar'da çektiği süre içerisinde çok önemli isimleri Yenipazar'da konuk ettiklerini hatırlatan Erden, "İlçemiz için Aziz Yıldırım'ın Yenipazar'da cezasını çekmesi büyük bir kazanç olur. Ancak, bizler insanların özgür olarak Yenipazar'a gelmesini isteriz" diye konuştu.

CİTTASLOW ÜNVANI VAR

Öte yandan cittaslow(Sakin Şehir) ünvanına sahip olduklarını hatırlatan Erden, Yenipazar'ın havasının temiz olduğunu belirterek, şunları söyledi: "Yaşamın kolay olduğu kentlere cittaslow ünvanı veriliyor. Yenipazar'da yaşam kolay, insanların yiyip-içtikleri kalabalık ve gürültülü şehirlerde yaşayanların yiyip-içtiklerine göre daha doğal" - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yenipazar'da Aziz Yıldırım Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement