Yenişehir'de Sokaklar ve Kaldırımlar Köpükle Yıkanıyor - Son Dakika
Yerel

Yenişehir'de Sokaklar ve Kaldırımlar Köpükle Yıkanıyor

Yenişehir\'de Sokaklar ve Kaldırımlar Köpükle Yıkanıyor

Mersin’in merkez ilçe Yenişehir Belediyesi ekipleri, ilçenin cadde, sokak ve kaldırımlarını köpüklü, tazyikli suyla yıkıyor.

23.11.2015 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in merkez ilçe Yenişehir Belediyesi ekipleri, ilçenin cadde, sokak ve kaldırımlarını köpüklü, tazyikli suyla yıkıyor.

Yenişehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, belirli periyotlarla yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu sokak, kaldırım ve caddeleri sulama arazözü ile yıkıyor. Ayrıca çöp konteynerlerini ve bulunduğu alanları belirli periyotlarla yıkayan ekipler, vatandaşların alt yapı çalışmalarında meydana gelen tozdan etkilenmemeleri için sokakları ve caddeleri sürekli suluyor.

Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç, "Yenişehir Belediyesi olarak asli görevimiz olan yerleşim alanlarının düzenli olarak çöplerini toplamak ve çöp döküm sahasına taşınmasını sağlamak, cadde ve sokakların süpürülmesini sağlamak, belediye sınırları içinde kurulan semt pazarlarının temizliğini yapmak, konteyner ihtiyacını karşılamak gibi rutin görevlerimize aralıksız devam ediyoruz. Ayrıca Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı kaldırım ve sokakları köpük ve tazyikli su ile belirli aralıklarla yıkama işlemine devam ediyor. Yıkama ve sulama çalışmalarımızı yağmurların başlayacağı tarihe kadar sürdüreceğiz" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yenişehir'de Sokaklar ve Kaldırımlar Köpükle Yıkanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement