Yerel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçime Doğru

Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Çakır, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

19.03.2014 15:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, seçim çalışmalarına devam ediyor.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Çakır, AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ve il teşkilatı üyeleriyle, İstanbul Evleri'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Burada konuşan Milletvekili Şahin, geçmiş dönemlerde milletin gelenek ve inançlarıyla hesaplaşan bir anlayış olduğunu belirtti.

Öğrencilerin Kur'an-ı Kerim dersi almalarının yasaklandığını ifade eden Şahin, "AK Parti iktidarıyla birlikte uygulanan yasaklar ortadan kalktı. Üniversite sınavına giren öğrenciler kat sayı problemi yaşıyorlardı. Bir çok öğrencimiz heder edildi. Meslek liseleri, İmam Hatip Liseleri bahanesiyle kökten gözden çıkarıldılar. Kalifiye eleman yetiştiren meslek liselerimizin tamamında artık öğretmen sayısı öğrenci sayısından fazla bir noktaya gelmişti. Biz bu kat sayı problemlerini ortadan kaldırdık" ifadesini kullandı.

Çakır da AK Parti kadroları olarak önemli bir sorumluluk üstlendiklerini ve kendilerine verilen görevin hakkını vermek için yoğun bir tempoda çalıştıklarını belirtti.

"5 yılı dolu dolu geçirdik"

Seçim çalışmalarına bütün hızıyla devam ettiklerini ifade eden Çakır, şunları kaydetti:

"Bizde durmak yok, çalışmak var. Malatya'da 5 yılda yaptıklarımız bundan sonraki süreçte yapacaklarımızın teminatıdır. Kişinin lafına değil icraatına bakılır. Bu düsturla 5 yılı dolu dolu geçirdik. Çok yoğun bir tempoyla çalıştık. Her alanda yoğun bir çalışma dönemi geçirdik."

Projelerine dikkat çeken Çakır, "İnderesi Tabiat Parkı'nda, 2 bin 100 dönümlük alanda, içerisinde masal kahramanları maketlerinin bulunduğu, su oyunlarının yapılacağı, göllerin bulunduğu bir çocuk kentini inşaa edeceğiz. Dünyada birkaç şehirde bulunan Jurassicpark'ın bir örneğini Malatya'ya kazandıracağız. Bu parkta tarih öncesi devirlerden günümüze kadar yaşayan hayvanların maketleri sergilenecek" açıklamasında bulundu. - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement