Kepez Belediye Başkanı Tütüncü'den Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü'den Ziyaret

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kirişçiler ve Odabaşı köyleri ile Başköy Mahallesini ziyaret etti.

21.03.2014 15:33  Güncelleme: 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediye Başkanı ve AK Parti Kepez Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Kirişçiler ve Odabaşı köyleri ile Başköy Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Tütüncü, yaptığı konuşmada, hep birlikte daha güzel Kepez için hizmete hazır olduklarını söyledi. Başköy Mahallesi'ne Yörük Göçü Müzesi yapacaklarının müjdesini veren Tütüncü, 2014 yazında da Söbüce Şenlikleri'ni Kepez'de yaşatacaklarını söyledi.

Daha sonra Kirişçiler köyünde düzenlenen toplantıya katılan Tütüncü, sadece seçim döneminde değil 5 yıl boyunca bölgeye hizmet ettiklerini ifade etti.

Tütüncü, bölgeye Kepezpark Varsak gibi büyük yatırımlar kazandıracaklarını anlatarak, şunları kaydetti:

"Kepez'in yeni mesire alanını Kirişçiler'e yapacağız. Kirişçiler daha güzel, yaşanabilir bir bölge haline gelecek. Odabaşı'na da çocuk ve gençler için sentetik çim futbol ve basketbol sahası yapacağız. Tenis kortunun bulunduğu spor tesisi ücretsiz olacak. Kadınlara ise içinde meslek ve Kur'an kursunun yer aldığı semt evi yapılacak. Artık köy halkı, toplantısını da kına gecesini de yapacağı semt konağına kavuşuyor. Vatandaşa mazeret üretmeden hizmet üretiyoruz." - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kepez Belediye Başkanı Tütüncü'den Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement