Yerel Seçimin Ardından - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimin Ardından

Borçka Belediye Başkanı seçilen Atan: "Özellikle imar, altyapı ve su, bizim önceliğimiz"

03.04.2014 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Borçka ilçesinde kesin olmayan sonuçlara göre belediye başkanı seçildiği açıklanan AK Parti adayı Aslan Atan, imar, atyapı ve suyun öncelikli çalışma konuları olduğunu söyledi.

Atan, 30 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde belediye başkanı seçilmesi dolayısıyla belediye binası önündeki parkta vatandaşlara yemek verdi. Yemeğe, Borçka Kaymakamı Şakir Öner Öztürk, İlçe Emniyet Amiri Mustafa Edisan, AK Parti İlçe Başkanı Şükrü Ertürk, daire amirleri, siyasi parti mensupları ve çok ilçe halkı katıldı.

Atan, burada yaptığı konuşmada, yaklaşık 4 aylık sürede güzel bir seçim kampanyası yaptıklarını belirterek, "Kardeşlik havası içerisinde, hiçbir sıkıntıya mahal vermeden, seviyeli şekilde seçim yarışması oldu. Tabii seçimi bir kişi kazanacaktı, o da bize nasip oldu" ifadelerini kullandı.

Seçimleri galibiyetle tamamladıklarını dile getiren Atan, "Bize teveccüh gösteren seçmenlerimize çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun. Tabii çok oy almak demek, aynı zamanda büyük beklentilerin de olması demek. Borçka insanının da teveccühüyle çok önemli yükü omuzlarımıza almış bulunuyoruz. Özellikle imar, altyapı ve su bizim önceliğimiz. Tabii seçim sonuçları kesinleşmedi, mazbatayı alır almaz göreve başlayacağız" diye konuştu. - Artvin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimin Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement