AK Parti Kavak Adayı Sarıcaoğlu'dan Köylere Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kavak Adayı Sarıcaoğlu'dan Köylere Ziyaret

AK Parti Kavak Belediye Başkan Adayı İbrahim Sarıcaoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Çivril, Karaaslan, Karacalar ve Yeralan köylerini ziyaret etti.

12.02.2014 10:55  Güncelleme: 10:56

AK Parti Kavak Belediye Başkan adayı İbrahim Sarıcaoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Çivril, Karaaslan, Karacalar ve Yeralan köylerini ziyaret etti.

Ziyaretlerinde vatandaşlarla sohbet edip, sorunları dinleyen Sarıcaoğlu, tüm köylerin yönetimde söz sahibi olacağını söyledi.

Sarıcaoğlu, hizmetten başka bir beklentilerinin olmadığını ifade ederek, "Makam insana bir şey kazandırmaz. Sizler, makama bir şey vermelisiniz. Hiç kimsenin belediye başkanlığı önemli değil. Önemli olan hizmet. Bu mesele bir siyasi parti meselesi değil, ülkenin geleceği meselesi. Burada belediye AK Parti olduğu sürece, büyükşehir de projelerini rahatlıkla üretebilir. Büyükşehir AK Parti olduğu sürece, Ankara'dan gerekli hizmeti kolaylıkla alabilir. Makam değil, hizmet sevdalısıyım. 30 Mart Yerel Seçimlerinde sandıktan güçlü çıkarak AK Parti'ye, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a destek verelim" dedi.

Konuşmalarının ardından Sarıcaoğlu, köylerde ziyaret ettiği hastalara acil şifalar diledi.

Sarıcaoğlu'na ziyaretlerinde AK Parti İlçe Başkanı Üzeyir Başkaya ile partililer eşlik etti. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Kavak Adayı Sarıcaoğlu'dan Köylere Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement