Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Saruhanlı Belediye Başkanı ve AK parti adayı Yaralı: "Yatırımcıları ilçemize davet edecek, daha fazla iş istihdamının açılmasına olanak sağlayacağız"

10.03.2014 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saruhanlı Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Hüseyin Yaralı, hem tarımsal hem de endüstriyel yatırımcıları ilçeye davet ederek, daha fazla istihdam olanağı yaratacaklarını bildirdi.

Yaralı, seçim çalışmaları kapsamında, ziraat, esnaf ve sanatkarlar, şoförler ve otomobilciler odalarını ziyaret etti,

Ziyaretlerinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Yaralı, bugüne kadar sivil toplum örgütleriyle işbirliği içinde çalıştıklarını, bu işbirliğini yeni dönemde de sürdürme kararlığında olduklarını ifade etti.

Saruhanlı'nın son yıllarda her alanda gelişim kaydettiğini dile getiren Yaralı, "Saruhanlı artık büyük bir ilçe. Yatırımlar artacak, hizmetler çoğalacak. Yeni sanayi alanları oluşturacağız. Burada hem tarımsal hem de endüstriyel alanda faaliyet gösteren firmalara imkan sağlayacağız. Yatırımcıları ilçemize davet edecek, daha fazla iş istihdamının açılmasına olanak sağlayacağız" diye konuştu.

Yaralı'nın ziyaretlerinde kendisine AK Parti Saruhanlı İlçe Başkanı Ahmet Gökmen ve belediye meclis üyesi adayları eşlik etti. - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement