MHP Antalya Adayı Çelik Açıklaması - Son Dakika
Yerel

MHP Antalya Adayı Çelik Açıklaması

MHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Çelik, "Size hiçbir zaman yerine getiremeyeceğim hizmetlerin sözünü veremem" dedi.

16.03.2014 11:49  Güncelleme: 09:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik, "Size hiçbir zaman yerine getiremeyeceğim hizmetlerin sözünü veremem. Çünkü sözümüz namusumuzdur" dedi.

Yerel seçimler kapsamında Gündoğmuş ilçesini ziyaret eden Çelik, meslek hayatına Gündoğmuş'da kaymakam olarak başladığını, bu nedenle ilçenin kendisi için özel bir yeri olduğunu kaydetti.

Gündoğmuş'un kendisinin bıraktığı durumda kaldığını ifade eden Çelik, köy ve yayla yollarının durumu içler acısı olduğunu söyledi. Göreve gelir gelmez kolları sıvayacağını, sorunlara çare bulacağını anlatan Çelik,"Size hiçbir zaman yerine getiremeyeceğim hizmetlerin sözünü veremem. Çünkü sözümüz, namusumuzdur" diye konuştu.

Çelik, Antalya ve ilçelerinin artık kararını verdiğini, "MHP" dediğini savunarak, kendilerinin ise bu teveccühe layık olmaya çalışacaklarını dile getirdi.

Gündoğmuş'dan sonra İbradı'ya uğrayan Çelik, "İbradı en eski yerleşim birimlerimizin başında geliyor ama maalesef bugüne kadar tanıtımı yeterince yapılamadı. Biz İbradı'da alternatif turizm projemizi uygulayarak adını dünyaya tanıtacağız. Antalya bir dünya kentidir. Marka şehir haline getireceğiz" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MHP Antalya Adayı Çelik Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement