Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Kıbrıscık Belediye Başkanı ve AK Parti Kıbrıscık Belediye Başkan adayı Kemal Aktaş, "Bu sene ilçemizde 5 bin tatilciyi ağırlamayı planlıyoruz" dedi.

16.03.2014 12:03

Kıbrıscık Belediye Başkanı ve AK Parti Kıbrıscık Belediye Başkan adayı Kemal Aktaş, "Bu sene ilçemizde 5 bin tatilciyi ağırlamayı planlıyoruz" dedi.

Aktaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tatilcilerin konaklama ihtiyacını karşılamak için yapılan Köroğlu Dağ Evleri sayesinde, ilçeye turist çekmeyi başardıklarını belirtti.

İlçenin konumu ve arazi yapısının, tatilcilerin ilgisini çekmediğini vurgulayan Aktaş, "Bunun için hem tatilcilerin konaklayabileceği, hem de daha fazla zaman geçirebilecekleri dağ evlerini yaptık" diye konuştu.

Aktaş, dağ evlerinde 2012 yılında 3 bin kişiyi ağırladıklarını kaydederek, "Bizim için Köroğlu Dağ Evleri çok önemli. Aynı anda 65 kişiyi ağırlayacak kapasiteye sahibiz. Hedefimiz en kısa zamanda bu sayıyı arttırmak. 2013 yılında 3 bin kişiyi ağırlamayı hedeflemiştik. Bu sayısı yakaladık. Bu sene ilçemizde 5 bin tatilciyi ağırlamayı planlıyoruz. Yılın ilk 2 ayında bu sayı bin kişiyi geçti. Bu da yıl sonuna kadar hedefimizi yakalayacağımızı ve hatta geçeceğimizi gösteriyor" ifadesini kullandı. - Bolu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement