Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Bulancak'ta AK Parti, MHP, CHP ve Saadet Partisi belediye başkan adayları miting yaptı.

25.03.2014 18:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bulancak ilçesinde AK Parti, MHP, CHP ve Saadet Partisi belediye başkan adayları Cumhuriyet Meydanı'nda art arda miting yaptı.

MHP Bulancak Belediye Başkan adayı Nejdet Eriş, mitingde halkı selamladı. Eriş'in hasta olması nedeniyle mitingde konuşmayı MHP Bulancak İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi Necmettin Kesik yaptı.

Kesik, Nejdet Eriş'in bir süredir hastanede yattığını ve bugün taburcu olduğunu belirterek, "30 Mart'tan sonra tüm Bulancak'a hizmet edecek olan adayımız Nejdet Eriş, yerine mikrofonu ben aldım. Bulancak'a hizmet etmek için çıktığımız bu yolda bizleri yalnız bırakmayan Bulancak halkına teşekkür ederiz. İnşallah 30 Mart akşamı seçimden zaferle çıkan taraf biz olacağız" dedi.

Mitinge MHP Giresun İl Başkanı Ozan Köymen, İl genel meclis adayları, belediye meclis adayları ve partililer katıldı.

-  AK Parti

AK Parti Bulancak Belediye Başkan adayı Recep Yakar ise seçime mahalle toplantıları ile başladıklarını ifade ederek, "Bizler seçime mahalle toplantıları ile başladık. Mahalle toplantılarımız tamamen mahalle mitinglerine döndü. Mahalle şölenlerimiz bugün dosta güven, düşmana iflası gösterecek" diye konuştu.

Mitinge AK Parti Giresun Milletvekilleri Mehmet Geldi ve Adem Tatlı, AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Aydın, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, İl Genel Meclisi adayları, Belediye Meclisi Üyesi adayları ve partililer katıldı.

Saadet Partisi

Saadet Partisi Bulancak Belediye Başkan adayı Vahit Koç ise, Bulancak halkına seslenerek, seçimlerde kendilerine destek istedi.

Seçimleri kazanmaları halinde ticaret değil hizmet yapacaklarını belirten Koç, şunları kaydetti:

"Siz Ankara'ya başkan seçmiyorsunuz. Ankara'ya da Başbakan seçmiyorsunuz. Siz Bulancak'a başkan seçiyorsunuz. İyi gününüzde kötü gününüzde yanınızda olacak bir başkan seçiyorsunuz. Bizim amacımız, size hizmet etmek. Sizin bir takım sıkıntılarınızı gidermek ve sizi şehir kültürü içerisinde yaşatmaktır. Biz diyoruz ki neden hala bizim doğalgazımız yok. Neden otoparkımız yok. Neden yeşil parklarımız yok. Bu yüzden sizin değerli oylarınıza talibiz."

CHP

CHP Bulancak Belediye Başkan adayı Fatma Karaibrahim Canik ise bu seçimlerin kişisel değerlere önem verildiği bir seçim olmasını dilediklerini ancak bunun gerçekleşmediğini ifade ederek, "Ancak bize yönelik bir sürü dedikodu üretildi. Benim de bir ailem var. Ben bir anayım, ben bir kadınım. Bu memlekette doğmuş ve onların bu insanları kucaklamadığı kadar bu insanları kucaklamış bir Bulancaklıyım. Bu yaşadığım manevi tacizlere karşı dayanma gücünü yine sizlerden aldım. ve inanıyorum ki sizler en güzel cevabı sandıkta vereceksiniz" ifadelerini kullandı.

Mitinge, CHP Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu, CHP Giresun İl Başkanı Eşref Karaibrahim, parti üyeleri ve vatandaşlar katıldı. - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement