Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Döşemealtı Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Tursun: "Allah'ın izni sizlerin de desteğiyle seçimlerden zaferle ayrılarak sizlere hizmete devam etmek istiyoruz"

28.03.2014 12:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Döşemealtı Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Nurettin Tursun, "Allah'ın izni sizlerin de desteğiyle seçimlerden zaferle ayrılarak sizlere hizmete devam etmek istiyoruz" dedi.

Yerel seçimler çalışmaları kapsamında Döşemealtı oto sanayi esnafıyla biraraya gelen Tursun, sanayi esnafının ilçe için büyük önem arz ettiğini belirterek, görev süresi boyunca esnafla daima koordine halinde çalıştığını söyledi. Sanayinin Döşemealtı için ayrı bir önemi olduğunu ifade eden Tursun, esnafın hem ilçenin eksiğini giderdiğini hem de ilçe ekonomisine katkı sağladığını bildirdi.

Tursun, başkanlığı döneminde sanayi esnafının yanında olduğunu ve her türlü ihtiyaçlarında destek verdiğini belirterek, 30 Mart'ta yapılacak seçimden sonra da sanayi sitesi ve esnafına yönelik hizmetlerinin devam edeceğini açıkladı. Tursun, "Allah'ın izni sizlerin de desteğiyle seçimlerden zaferle ayrılarak sizlere hizmete devam etmek istiyoruz" dedi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement