Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısından Başkan Yiğit'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısından Başkan Yiğit'e Ziyaret

Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısından Başkan Yiğit\'e Ziyaret

Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı KocaeliMilletvekili İlyas Şeker, beraberinde SKM Başkanı Şinasi Tuzcuoğlu ve İl Yönetim Kurulu üyesi Murat Ayyıldız ile birlikte Yığılca Belediyesi’ne ziyarette bulundular.

12.11.2016 15:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kocaeli

Milletvekili İlyas Şeker, beraberinde SKM Başkanı Şinasi Tuzcuoğlu ve İl Yönetim Kurulu üyesi Murat Ayyıldız ile birlikte Yığılca Belediyesi'ne ziyarette bulundular.

Güzel bir havada geçen ziyarette Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit gösterdiği misafirperverlikle hem ilçesini tanıttı hem de geçen 2,5 yıllık süre zarfında Belediyesinin çalışmalarını anlattı.

Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Şeker'de büyük bir memnuniyetle yapılan çalışmaları dinledi. Yığılca Belediyesi'nin çalışmalarından ötürü memnuniyet duyduğunu dile getiren Şeker, Yığılca'yı çok sevdiğini, seçim bölgesi olan Kocaeli'nde yoğun bir Yığılca nüfusu olduğunu, hepsiyle de iyi ilişkiler içinde olduğunu dile getirdi. Başkan Yiğit; "Başkan Yardımcımızı ilçemizde görmek hem şahsıma hem de ilçemize şeref vermiştir" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısından Başkan Yiğit'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement