Yerem'den Emet Halkına Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Yerem'den Emet Halkına Teşekkür

Yerem\'den Emet Halkına Teşekkür

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından bir değerlendirme yapan AK Parti Emet İlçe Başkanı Mehmet Ali Yerem, Emet halkına teşekkür etti.

12.08.2014 20:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından bir değerlendirme yapan AK Parti Emet İlçe Başkanı Mehmet Ali Yerem, Emet halkına teşekkür etti.

AK Parti Emet İlçe Başkanı Yerem, "Adalet ve Kalkınma Partisi'nin kurulmasından bu yana yapılan tüm seçimlerde, partimize desteğini esirgemeyen, her zaman zaferlerle partimizi birinci parti yapan, Emet halkına ve Emet'e hizmet konusunda gece gündüz demeden çalışan parti teşkilatına bir kez daha teşekkür ediyorum. Emet ilçemiz, AK Parti dönemiyle birlikte büyük yatırımlar almaya başlamış ve bununla paralel olarak hızla büyümektedir. Bu yapılan yatırım ve çalışmalar her zaman halkımızın takdirini kazanmıştır. Halkımız bu çalışmalar hakkında memnuniyetini, her yapılan seçimlerde göstermiştir. Geçtiğimiz Pazar günü ilk defa yapılan Cumhurbaşkanlığı seçiminde de yüzde 73.52'lik rekor oy oranı ile, Başbakanımız, yeni Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a da ne kadar büyük güven duyduklarını bir kez daha göstermişlerdir. Bu nedenle bir kez daha Emet halkımıza teşekkür ediyorum" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yerem'den Emet Halkına Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement