Yeryüzü Melekleri Arpaçaylı Öğrencileri Sevindirdi - Son Dakika
Yerel

Yeryüzü Melekleri Arpaçaylı Öğrencileri Sevindirdi

İstanbul'da faaliyet gösteren Yeryüzü Melekleri Grubu üyeleri, Arpaçay ilçesinde eğitim gören öğrencilere kışlık kıyafet gönderdi.

28.11.2014 10:02  Güncelleme: 10:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da faaliyet gösteren Yeryüzü Melekleri Grubu üyeleri, Arpaçay ilçesinde eğitim gören öğrencilere kışlık kıyafet gönderdi.

Arpaçay Yatılı Bölge Ortaokulu'ndaki idareciler, gazeteci, doktor, öğretim üyesi, iş adamı, emekli savcı ve hosteslik gibi çeşitli mesleklerin oluşturduğu grubun üyeleriyle irtibata geçti.

Grup üyeleri de içesinde bot, mont, hırka, gömlek, pantolon, ayakkabı gibi ürünlerin bulunduğu hediye paketlerini Arpaçay'a ulaştırdı.

Kıyafetlerini alan öğrencilerin mutlu oldukları gözlenirken, grup üyelerinin ileri ki bir tarihte de Arpaçay Anaokulu'ndaki çocuklar için kışlık giysi ve kırtasiye malzemesi yardımında bulunacağı belirtildi.

Kaymakam Faruk Erdem, bu anlamlı yardımlarından dolayı grup üyelerine teşekkür ederek, çok sayıda öğrencinin sevindiğini söyledi.

İlçede gerek devlet olarak gerekse de yardımsever kişi ve gruplar sayesinde eğitime her türlü destek sağlandığını ifade eden Erdem, "Bugün de yardım yapan sivil toplum kuruluşumuz Türkiye'nin en batısından belki de hiç görmedikleri en doğusuna anlamlı bir hediye yolladılar. Yatılı okuyan minikler için bu tarz hediyelerin çok büyük anlamları. Gözlerindeki sevinci hissedebiliyorsunuz" dedi. - Kars

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yeryüzü Melekleri Arpaçaylı Öğrencileri Sevindirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement