Yeşil Silvanlılar Kaymakam Sönmezay'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Yeşil Silvanlılar Kaymakam Sönmezay'ı Ziyaret Etti

Diyarbakır'da faaliyet gösteren Yeşil Silvan Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği yöneticileri,Silvan Kaymakamı Berkan Sönmezay'ı makamında ziyaret etti.

11.04.2014 17:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da faaliyet gösteren Yeşil Silvan Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği yöneticileri,Silvan Kaymakamı Berkan Sönmezay'ı makamında ziyaret etti.

Yeşil Silvan Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Çeliker, İş adamı Kemal Sezik, Orhan Adlıel ile Burhan Sezik, Silvan Kaymakamı Sönmezay'ı ziyaret ederek, bir süre görüştü.

Kaymakam Sönmezay, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Yaklaşık 7 aylık bir süredir Silvan ilçesinde görev yapıyorum. Silvan'da olmaktan da mutluyum. Silvan büyük bir ilçe, yarım kalan ve devam eden çalışmalarımızı tamamlayıp, Silvan ilçemizdeki var olan tarihi mekanları turizme kazandırılması için çalışmalar başlattık. Gerek bakım onarım, gerekse de tanıtım çalışmaları kapsamında projeler üretip, Silvan'ı turizm anlamında hak ettiği yere kavuşturmayı amaçlıyoruz" dedi.

Yeşil Silvan Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneğ Başkanı Çeliker de Silvan'ın tarihi ve kültürel yapısı zengin olan bir ilçe olduğunu belirterek, ilçedeki tarihi varlıkları gün yüzüne çıkarftıp turizme kazandırılması için iş birliğine hazır olduklarını söyledi.

İş adamı Kemal Sezik ise yatırmlarının İstanbul'da olduğunu hatırlatarak, "Her ne kadar İstanbul'da yatırımlarım olsa da gönlüm hep memleketimden yana yatırım yapmaktır. Nitekim Silvan ilçemize güzel bir yatırımla 15 kişiyi istihdam eden düğün salonu yaptık. Önümüzdeki süreçte de yine daha farklı yatırımlar yapmayı amaçlıyorum" diye konuştu. - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yeşil Silvanlılar Kaymakam Sönmezay'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement