Yeşilay Haftası Çeşitli Etkinliklerle Kutlanıyor - Son Dakika
Yerel

Yeşilay Haftası Çeşitli Etkinliklerle Kutlanıyor

Yeşilay Haftası Çeşitli Etkinliklerle Kutlanıyor

Yeşilay Cemiyeti Düzce Şubesi, 1-7 Mart "Yeşilay Haftası" kapsamında çocuklara yönelik etkinlik gerçekleştirdi.

02.03.2015 10:54  Güncelleme: 10:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeşilay Cemiyeti Düzce Şubesi tarafından 1-7 Mart "Yeşilay Haftası" kapsamında çocuklara yönelik etkinlik gerçekleştirildi.

Bir alışveriş merkezinde düzenlenen etkinlikte, açılan stantta Yeşilay bilgilendirici broşürleriyle, Yeşilay algısı ve bilinci için çocuklara ve yetişkinlere hediyeler dağıtıldı.

Çocukların yanı sıra yetişkinlerinde büyük ilgi gösterdiği etkinliğe AK Parti Düzce Milletvekili aday adayları Faruk Özlü, İsmail Ustaoğlu yanı sıra Kredi ve Yurtlar Kurumu Ankara Bölge Müdürü Sevban Yıldırım'da ziyaret etti.

Şube Başkanı Fatih Yıldırım, etkinlikte yaptığı konuşmada, madde bağımlılığı ve kötü alışkanlıklarda önlemin çok erken yaşlarda ve evde başlaması gerektiğini, çocukların yanında asla sigara içmemesi gerektiğini ve çocuklarla etkili zaman geçirerek yalnız bırakmamalarına değindi.

"Hayır demeyi ve doğru tercih yapmalarını sağlamalıyız. Sakın benim çocuğum yapmaz demeyelim, Her zaman abartmadan çocuklarımızın arkadaşlarını, gittiği yerleri takip etmeliyiz" diyen Yıldırım, "Çocuklarımızın Sanatsal, Kültürel, Sportif faaliyetlerde yer almasını sağlamalıyız ki kendilerine güvenleri artsın ve enerjilerini atmasını sağlasın" şeklinde konuştu.

Yıldırım, ayrıca, dernek olarak madde bağımlılığıyla alakalı Düzce'de yapılan çalışmaları takip ettiklerini ve desteklediklerini ifade ederek sorunun tüm toplumun sorunu olduğunu sözlerine ekledi.

Konuşmanın ardından, çocuklar palyaço eşliğinde yüz boyama, balon etkinliği, kum boyama etkinleri ile eğlendiler. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeşilay Haftası Çeşitli Etkinliklerle Kutlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement